ΔΥΟΣΜΟΣ

Μεζέδες και τιμές που σου ανοίγουν την όρεξη!


Mε μόλις τρία χρόνια λειτουργίας πίσω του, το εδεσματοπωλείο «Δυόσμος» στη Φρεαττύδα έχει καταφέρει να γίνει στέκι – και όχι μόνο για τους Πειραιώτες. Η ξεχωριστή γοητεία του νεοκλασικού με την επιβλητική σκάλα, τη σάλα με το ξύλινο πάτωμα και την οικεία, χαλαρή ατμόσφαιρα ­φτιάχνουν ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε τις νοστιμιές της κουζίνας, που έχουν άρωμα Ελλάδας, ενώ οι γλυκές τιμές κάνουν τον «Δυόσμο» καλή πρόταση για παρεΐστικες εξόδους χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό.

Το team της κουζίνας μαγειρεύει με την καρδιά του, αναζητά τις πρώτες ύλες σε κάθε γωνιά της χώρας και ποτέ δεν εφησυχάζει. Τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα δίνουν το στίγμα τους στις ψαγμένες γεύσεις, όπως ο γύρος από ψιλοκομμένο μπούτι προβάτου πάνω σε πίτα, ο κρασάτος κόκορας με χυλοπίτες και η πληθωρική κοτολέτα. Για το κλείσιμο, μη χάσετε το μπέργκερ σοκολάτας με παγωτό καϊμάκι και γλυκό του κουταλιού φράουλα.

Tip: Το κτίριο που στεγάζει τον «Δυόσμο» έχει τη δική του ιστορία: το σχεδίασε ένας Κωνσταντινουπολίτης το 1920, ενώ γνώρισε δόξες τη δεκαετία του ’80 ως κρεπερί, όπου έδιναν το ραντεβού τους οι Πειραιώτες.

Ο χάρτης

Λεωφ. Φρεαττύδος 42Α, Φρεαττύδα

Τηλ. 2104611335

Site: www.diosmos.gr

Facebook:


Τα εστιατόρια