ABUELA

Αυτή η γιαγιά μαγειρεύει διαφορετικά!


Tα χριστουγεννιάτικα φωτάκια άναψαν ήδη στο ατμοσφαιρικό café-bistro του Χαλανδρίου και η σάλα με το παλιό μωσαϊκό και τη χειροποίητη αίσθηση έγινε ακόμη πιο ζεστή, ενώ η αυλή με το χαρούμενο ποπ ντεκόρ έχει ακόμη τους φίλους της τα ηλιόλουστα μεσημέρια. Η «Abuela», η πιο φιλόξενη και μοντέρνα... γιαγιά της πόλης (αυτό σημαίνει το όνομα του εστιατορίου στα ισπανικά), μας περιμένει όλη την ημέρα για ωραίους καφέδες και γλυκά, healthy προτάσεις για ελαφρύ μεσημεριανό αλλά και ­μεζέδες και comfort πιάτα από έναν κατάλογο που αλλάζει συχνά.

Από τις νέες αφίξεις στο μενού δεν χάνουμε τα falafel sliders (φαλάφελ σε ψωμάκια μπριός με κατίκι, λαχανικά και σος ταχίνι), όμορφα σερβιρισμένα σε ξύλινο πλατό, και το βραστό καραμελωμένο μπέικον με σάλτσα Πόρτο που μυρίζει Χριστούγεννα. Must ραντεβού τα brunches του σαββατοκύ­ριακου με επιλογές όπως croque madame ή αβγά scrambled πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, που έχουν γίνει συνήθεια.

Tip: Δεν λείπουν οι επιλογές σε healthy smoothies αλλά και κοκτέιλ, ό,τι πρέπει για χαλαρές και low budget after office συναντήσεις.

Ο χάρτης

Δουκίσσης Πλακεντίας 14, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106890672

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/Abuela-471836776537037/


Τα εστιατόρια