ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Η ποιοτική ψαροφαγία δεν είναι απαραίτητα ακριβή


Kαθισμένοι στις ηλιόλουστες σάλες με τις μεγάλες τζαμαρίες που ­περιβάλλονται από τη θάλασσα, στο Καστελόριζο της Βάρκιζας θα νιώσετε ότι πήγατε εκδρομή σε νησί. Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο κρατά ψηλά τον πήχη της παράδοσης στο φρέσκο ψάρι και στις ποιοτικές πρώτες ύλες, ενώ δύο μενού σάς δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε μια αντιπροσωπευτική επιλογή πιάτων σε προσιτές τιμές.

Το έμπειρο σέρβις και τα καλοστρωμένα τραπεζομάντιλα δίνουν στην έξοδο ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς απολαμβάνετε την πλούσια, δροσερή σαλάτα, τη σπιτική μελιτζανοσαλάτα κι εκλεκτές ­θαλασσινές λιχουδιές, όπως τηγανητό γαριδάκι, ψητή γόπα, μύδια αχνιστά, κριθαρότο με καβούρι (μενού της παρέας € 18) ή καλαμαράκια τηγανητά, κριθαρότο με γαρίδα και φέτα σφυρίδα ή μπαρμπούνι τηγανητό (set menu € 25). Το πρώτο μενού περιλαμβάνει γλυκό του κουταλιού, ενώ το δεύτερο επιλογή γλυκού από το μενού, ενώ και τα δύο συμπληρώνονται από κρασί ή ρακί.

Tip: Το ανανεωμένο country style decor είναι χαλαρό και οικείο, ιδανικό για ζεστές κυριακάτικες –και όχι μόνο– εξόδους με αύρα οικογενειακού τραπεζιού.

Ο χάρτης

Λεωφ. Ποσειδώνος, Λιμανάκια Βάρκιζας

Τηλ. 2109655022

Site: www.kastelorizo.com.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Kastelorizovarkiza/


Τα εστιατόρια