Ένας χώρος ανάμεσα σε εστιατόριο και μοντέρνα ταβέρνα, προσεγμένος και φιλικός, όπου τρως αξιοπρεπώς και σε καλές τιμές. Το εσωτερικό είναι φωτεινό, σε νεο-νοσταλγικό στιλ, με μια πράσινη βεράντα απέναντι από το Πάρκο των Παναθηναίων να αναλαμβάνει τους μήνες του καλοκαιριού. Υπάρχουν κλασικά και τοπικά πιάτα ελληνικής κουζίνας που έχουν μόνιμη θέση στον κατάλογο, ενώ κάποια άλλα εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχή. Πλέον έχει κι ένα μπαράκι με μπίρες και μεζέδες. Κάθε Παρ., Σάβ.ο Διονύσης Γιατράς ερμηνεύει αγαπημένα έντεχνα, λαϊκά τραγούδια.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Χορτόσουπα από μαραθόριζα με φρέσκο τυρί
Σαλάτα Πλατό κινέζικο λάχανο, γαλλικό μαρούλι και ρόκα μαριναρισμένα με σάλτσα μουστάρδας και πετιμέζι ,με προσούτο, κρέμα κατσικίσιας φέτας και πολύσπορα κριτσίνια (2 ατόμων)
Ψητά μανιτάρια
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
Φιλέτο χοιρινό μαγειρεμένο σε sous-vide με λευκή σως κονιάκ και μανιτάρια του δάσους ή
Γαριδομακαρονάδα ή
Κρητικά ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι με φρέσκο τυρί, ψητή ντομάτα και ρόκα
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Μους σοκολάτας με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς ή
Cheesecake με βύσσινο
ΠΟΤΟ
Ένα ποτήρι λευκό κρασί (από Ροδίτη και Μοσχοφίλερο) ή
Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (από Syrah με Αγιωργήτικο)