Με φόντο την Ακρόπολη, η σάλα αποπνέει αγάπη για τη σύγχρονη ελληνική τέχνη κι η βεράντα κοιτάζει την Αθήνα από ψηλά. H κουζίνα, μοντέρνα και κοσμοπολίτικη, συνδυάζεται με μια εκτενή λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Amuse Bouche
Σούπα βελουτέ κολοκύθας με γκαλανγκάλ και μέλι
King crab με το ρόδο του Ispahan, λίτσι, βατόμουρο, σμετάνα
Φρέσκος αστακός σε γλάσο μπανάνας, κουνουπίδι, καρύδια και ταϊλανδέζικα αρώματα
Σφυρίδα με πράσινα λαχανικά, σάλτσα κακαβιά και άρωμα λεμονόχορτο
ή Φιλέτο μόσχου με πουρέ πατάτα, chutney εσαλότ και σάλτσα από κρασί Port
When lime met chocolate
Χρέωση κατ’ άτομο € 80 Περιλαμβάνεται ένα ποτήρι σαμπάνια Live ζωντανή μουσική