Η ήρεμη δύναμη της ιαπωνικής κουλτούρας και η γοητεία του γευστικού fusion
βρίσκουν ιδανική στέγη στους έξοχους του Matsuhisa Athens, σε ένα από τα πιο
προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Οι Τόνυ Βρατσάνος και Θωμάς
Κουράκος εκτελούν στην εντέλεια εμβληματικές σπεσιαλιτέ όπως το black cod, αλλά
παράλληλα ενσωματώνουν από φέτος και μια λίστα με πιάτα ημέρας, στο γνώριμο
πάντοτε ύφος της κουζίνας του εστιατορικού brand. Must try, μεταξύ άλλων, η
γλώσσα μενιέ με chili shiso salsa και τα χτένια με σάλτσα μαύρου σουσαμιού. Πλέον, τα Σαββατοκύριακα ανοίγει από νωρίς και είναι ωραία ιδέα για ένα διαφορετικό brunch. Χρυσός Σκούφος.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Oysters Three Ways
Crispy Unagi with Bottarga Yuzu
Sushi and Clear Seafood Tomato Soup
Baby spinach Salad with Lobster and Fresh Truffle
Salmon with Mango miso, Fennel and Beetroot
Wagyu (Kagoshima A5) with Tomato Teriyaki
Valentine’s Jirenma (Dilemma)
Χρέωση κατ’ άτομο € 130 Special St. Valentine’s Cocktails and Champagne St. Valentines Cosmo 18€ Love in Bubbles 22€ Vintage Taittinger Comtes De Champagne Blanc De Blancs Brut 2007 Bottle: 350€ | Glass: 60€