Είτε από την καλοκαιρινή βεράντα είτε από το τζάμι της πολυτελούς σάλας, σε αυτό το εστιατόριο στον Λόφο Λυκαβηττού, που είναι σημείο αναφοράς για τη θέα του, έχεις όλη την Αθήνα... πιάτο. Ο χώρος είναι πολυσυλλεκτικός και φιλοξενεί από τουρίστες κι επιχειρηματίες μέχρι ένα αθηναϊκό κοινό με ευρύ φάσμα απαιτήσεων, ενώ τα πιάτα που προτείνει η κουζίνα είναι σύγχρονης γευστικής αντίληψης, έξυπνα, με φαντασία κι επίπεδο.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Σούπα Μουγιαμπέσα
Bouillon soup
Σεβίτσε τσιπούρα με χαβιάρι από Λαβράκι μαριναρισμένο με κρόκο Κοζάνης
Ceviche bream with caviar of sea bass marinated with Kozani yolk
Μικρή σαλάτα με ρόδι και cranberry
Small salad with pomegranate and cranberry
Φιλέτο από Λαβράκι σοτέ μαριναρισμένο σε λάδι βανίλιας Μαδαγασκάρης γαρνιρισμένο με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και μπέιμπυ πολύχρωμα καρότα. Ντρέσινγκ πορτοκαλιού- Λευκού βαλσάμικου
Sea bass fillet sauté marinated in Madagascar vanilla oil garnished with smoked eggplant purée and colorful baby carrots. Orange-White balsamic dressing
Γκανάζ σοκολάτας με τζίντζερ και φρούτα του δάσους πάνωσε χώμα από μπισκότο με κράνμπερι
Chocolate ganache with ginger and forest fruit topped with cranberry and biscuit soil