Στη στιλάτη τρατορία του «Four Seasons», ο σεφ Sergio Favata παρουσιάζει
μια ιδιαίτερα καλοβαλμένη fine comfort ιταλική κουζίνα, η οποία συνδυάζει τις
ραφιναρισμένες εκτελέσεις κλασικών σπεσιαλιτέ με μοντέρνας αντίληψης
πιάτα, που φέρουν το προσωπικό του αποτύπωμα. Πολύ καλά και τα
επιδόρπια διά χειρός του executive pastry chef Μιχάλη Χατζηκαλημέρη. Κάθε Κυρ. brunch.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Ποτήρι Taittinger Rose
Γαρίδες Carabineros
Foie Gras και Coulis από Φρούτα του Πάθους
Φρέσκα Ραβιόλι Αστακού
Μαύρη Τρούφα και Lime
Φιλέτο US Prime Beef με Μανιτάρια Chanterelle
Pomme Maxim’s, Καραμελωμένα Κρεμμύδια και Guanciale
Ή Φιλέτο Γλώσσας
Beurre Blanc με Χαβιάρι Oscietra και Gnocchi από Βασιλικό και Παντζάρι
Καρδιά από Βατόμουρα
Κρέμα Lime και Παγωτό Βανίλια και Tonka Bean
Σοκολατάκια
Take Away
Χρέωση κατ’ άτομο € 75
Ο χάρτης
Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη