Όταν η κουβέντα πηγαίνει σε σποτ με φροντισμένη κουζίνα και άψογη θέα, τότε το εστιατόριο του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» δεν γίνεται να απουσιάζει από καμία τέτοια λίστα. Με νέο chef d’hotel τον Στέφανο Παπανικολάου, το «La Suite Lounge Rooftop» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, μέσα από καινούριες δημιουργίες και το εκλεπτυσμένο μενού "Ελληνική Αρωματική Kουζίνα" - πρόκειται για μία αλληλουχία πιάτων που εστιάζουν στην υγεία, την ευεξία και τη μακροζωία, με ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή διατροφή με υπερτροφές. Brunch τις Κυριακές.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Amuse Bouche
Κρέμα καραβίδας σε χωνάκι Βασιλικού με τζίντζερ,αβοκάντο,καβούρι & χαβιάρι λεμόνι
Σούπα γλυκοπατάτας με γαρίδα και σκόνη ντομάτας
Τρυφερά σαλατικά με φράουλες & τηγανιτό πασατέμπο
Φιλέτο τσιπούρας με πατζάρι , γλυκάνισο & λεμονοθύμαρο