Σημείο-σταθμός της γαστρονομικής κληρονομιάς της Ελλάδας, το θρυλικό πια
εστιατόριο συνεχίζει να γράφει ιστορία στις θάλασσες της γεύσης, με αρχικαπετάνιο
τον Λευτέρη Λαζάρου και δίπλα του τον Κομνηνό Μουφλουζέλη στην κουζίνα και τον
εξαιρετικό Θοδωρή Μωυσίδη στα επιδόρπια. Πιάτα-ωδή στην ντόπια
θαλασσογραφία, με μοντέρνα αισθητική και πάντοτε κορυφαία πρώτη ύλη. Η διαχρονικότητά του επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς βραβεύσεις με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Καλωσόρισμα
Σούπα κολοκύθας με γαρίδες και λάδι κολοκυθόσπορου
Kαβούρι σε τραγανό μπριός με βασιλικό, λεμόνι και κρέμα αβοκάντο
Ταλιατέλες σουπιάς με μους καπνιστής πανσέτας,τρίμμα κρόκου αυγού και κονσομέ σουπιάς