Ο Λάμπρος Φισφής στο Christmas Theater

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του “Αυτά είναι” που έγινε η μεγαλύτερη παράσταση stand up comedy που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα, ο δημοφιλής κωμικός επιστρέφει με το “Αυτά ξανά είναι” λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Λάμπρος Φισφής

Πριν από λίγους μήνες ο Λάμπρος Φισφής κατάφερε να φέρει εις πέρας την πρόκληση που είχε θέσει στον εαυτό του να καταφέρει να κάνει χιλιάδες ανθρώπους μια παρέα μέσα από το γέλιο. Το "Αυτά είναι” είναι η μεγαλύτερη παράσταση stand up comedy που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με πάνω από 5.000 θεατές και μάλιστα από έναν μόνο κωμικό. Στις 22 Δεκεμβρίου επιστρέφει στο Christmas Theater "μετά από λαϊκή απαίτηση του ιδίου και επιθυμία τουλάχιστον τριών ανθρώπων” και παρουσιάζει το "Αυτά ξανά είναι”

Διαβάστε Επίσης

Επιστρατεύοντας την δεξιότητά του να επικοινωνεί και να αλληλεπιδρά με το κοινό αλλά και την ικανότητά του να δίνει το νόημα που αρμόζει σε όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που αποτελούν το αλατοπίπερο της ζωής, μας προσκαλεί σε ένα 90λεπτο κωμικό σόου που βάζει τα πάντα στο μικροσκόπιο, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και (ξανα)θέτει όλα τα "μεγάλα” ερωτήματα της καθημερινότητας, όπως: ποια είναι τα στάδια της κίνησης στην Αθήνα, αν βγάζουν νόημα οι οδηγίες στο google maps, αν υπάρχουν τεχνικές για σεξ στο ντους, τι αποτέλεσμα έχει το bullying των παιδικών μας χρόνων, ποια είναι τα ανεξήγητα φαινόμενα των γυναικών, τι κουσούρια άφησε ο covid, πως επιβιώνεις τον εφιάλτη των σκυλιών σε φιλικά σπίτια, αν είναι τα χόρτα μιας μορφής θρησκεία, πόσο μίσος μπορεί να έχει κάποιος για την "Πέπα το γουρουνάκι”, αν είναι γραφτό απλά να γίνουμε όλοι σαν την Ελληνίδα μάνα, και πολλά ακόμη.

Προπώληση μέσω viva.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ψάχνεις αφορμή να δεις τη "Μαύρη σαμπούκα" στο θέατρο Ζίνα;

Ρωτήσαμε τον Τόλη Παπαδημητρίου, συγγραφέα και σκηνοθέτη της τρελής κωμωδίας, να μας δώσει τέσσερις λόγους για να δούμε την παράσταση και να τι μας είπε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
26/11/2022

Ο "Οίκος των Χοίρων" του Αριστείδη Αντονά στο Θέατρο Φωλιά

Ένα αλληγορικό έργο για όσα συμβαίνουν δίπλα μας κι κάνουμε πως δε βλέπουμε.

Η "Φράνσις" στο Θέατρο Παραμυθίας

Η παράσταση που δημιουργήθηκε με έμπνευση από τη ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού Φράνσις Φάρμερ, η οποία αποτελεί μια καταγγελία για το σύστημα και τις σχέσεις που χειραγωγούν τον άνθρωπο, έρχεται στο θέατρο Παραμυθίας.

"Μάγισσες | Μέρος 3ο: Επιδόρπιο": Μια λυρική παράσταση για την έμφυλη βία

Η παράσταση του Θανάση Δόβρη ερευνά τη θέση της γυναίκας όπως αυτή εκφράζεται διαχρονικά μέσα από κείμενα ιστορικά ή μέσα από την ελληνική παράδοση.

Μπορούν να εκφραστούν χορευτικά τα πολυπλανητικά όντα και η νοηματική γλώσσα;

Πρεμιέρα για τις χορευτικές ομάδες Synthesis 748 Dance Co και Surface Area Dance. Αυτές είναι οι παραστάσεις που παρουσιάζουν.

Η "Τρελή του Σαγιό" από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα"

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη ταυτόχρονη συμμετοχή κωφών και ομιλούντων ηθοποιών, με τη χρήση του σωματικού θεάτρου, της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και της φωνητικής ερμηνείας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της γαλλικής κουλτούρας.

Η "Καφρόκρεμα" του Δημήτρη Δημόπουλου για μια τελευταία παράσταση

Ο γνωστός κωμικός στα Κινηματοθέατρα "Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου" για τη βιντεοσκόπηση του τελευταίου του σόλο, πριν περάσει σε νέο υλικό.