Η έκθεση-υπερθέαμα για τον Βαν Γκογκ ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή

Το "Van Gogh: The Immersive Experience" είναι από τις εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Van Gogh The Immersive Experience

Μετά τα συνεχόμενα sold out ανά τον κόσμο και με περισσότερους από 12.000.000 επισκέπτες, η έκθεση "Van Gogh: The Immersive Experience" ανοίγει τις πόρτες της και στο ελληνικό κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή (Κτίριο Β02).

Η πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή, σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης Exhibition Hub, έχει ήδη μαγέψει εκατομμύρια θεατές σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Τώρα, η Αθήνα υποδέχεται αυτό το εντυπωσιακό πολυθέαμα, που συνδυάζει την τέχνη με την τεχνολογία και υπόσχεται ένα συγκλονιστικό συναισθηματικό ταξίδι στο έργο του εμβληματικού ζωγράφου, αγγίζοντας και αποκαλύπτοντας τον μύθο του μέσω μιας μοναδικής βιωματικής εμπειρίας.

Van Gogh The Immersive Experience

Van Gogh The Immersive Experience

Van Gogh The Immersive Experience

Van Gogh The Immersive Experience

Van Gogh The Immersive Experience

Δείτε όλες τις εκθέσεις της πόλης στον οδηγό τεχνών του athinorama.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Van Gogh: The Immersive Experience

  • Νέα μέσα

Μία έκθεση-υπερθέαμα κάνει στάση στην Αθήνα. Η πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή, σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης Exhibition Hub, συνδυάζει την τέχνη με την τεχνολογία και υπόσχεται ένα συγκλονιστικό συναισθηματικό ταξίδι στο έργο του εμβληματικού ζωγράφου, αγγίζοντας και αποκαλύπτοντας τον μύθο του μέσω μιας μοναδικής βιωματικής εμπειρίας. Η Van Gogh: The Immersive Experience δεν είναι μια απλή έκθεση, είναι μια φαντασμαγορική, τρισδιάστατη περιπέτεια που μας βυθίζει στο σύμπαν του μεγάλου καλλιτέχνη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Η Ντούα Λίπα προτείνει Μαλαφέκα και εμείς (ξανα)διαβάζουμε το "Deepfake"

Η ποπ σταρ aka bookstagrammer προτείνει την αγγλική έκδοση του βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αντίποδες για τις φετινές διακοπές!

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
13/08/2026

Μια έκθεση στη Μάρπησσα της Πάρου αναδεικνύει θηλυκές ιστορίες που εμπνέουν

Η εικαστική έκθεση "ΒΕΡΑΕΛΙΑΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑΦΡΑΝΚΛΗ" φιλοξενείται για ένα τριήμερο στο νησί στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα".

Ένα αφιέρωμα στον αφηγητή της ιαπωνικής σιωπής, Λευκάδιο Χερν

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα δράσεων αφιερωμένο στην τέχνη και τον πολιτισμό της Ιαπωνίας.

Ποιοι είναι οι 4 ξένοι συγγραφείς που έρχονται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο;

Βγάλτε ημερολόγια και σημειώστε ημερομηνίες, γιατί ο Σεπτέμβριος έρχεται δυναμικά με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις!

Τι μπορεί να συμβεί όταν η γη ενός τόπου πέσει στα χέρια ενός καλλιτέχνη;

Πετρώματα και γαίες της Σερίφου γίνονται τέχνη στα χέρια δεκάδων καλλιτεχνών, στο νέο εικαστικό κύκλο "GeoChromia – From Earth to Color" που φέρνει τη γεωλογία του νησιού στο προσκήνιο.

16 ιστορίες υποδόριου χιούμορ στο "O vegan κρεοπώλης"

Το συγγραφικό ντεμπούτο του Γιάννη Χάιτα καταπιάνεται με σύγχρονες προκλήσεις και ζητήματα, δοσμένες με μια μικρή δόση χιούμορ.

Η έκθεση "Σμιλεύοντας" εμπνέεται από την παράδοση της χειρωναξίας

Τα εργαλεία πέτρας είναι ο παλαιότερος τύπος εργαλείου που παράχθηκε από τον άνθρωπο ως κύριο μέσον επιβίωσης ήδη κατά την Παλαιολιθική εποχή.