Η έκθεση-υπερθέαμα για τον Βαν Γκογκ ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή

Το "Van Gogh: The Immersive Experience" είναι από τις εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Van Gogh The Immersive Experience

Μετά τα συνεχόμενα sold out ανά τον κόσμο και με περισσότερους από 12.000.000 επισκέπτες, η έκθεση "Van Gogh: The Immersive Experience" ανοίγει τις πόρτες της και στο ελληνικό κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή (Κτίριο Β02).

Η πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή, σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης Exhibition Hub, έχει ήδη μαγέψει εκατομμύρια θεατές σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Τώρα, η Αθήνα υποδέχεται αυτό το εντυπωσιακό πολυθέαμα, που συνδυάζει την τέχνη με την τεχνολογία και υπόσχεται ένα συγκλονιστικό συναισθηματικό ταξίδι στο έργο του εμβληματικού ζωγράφου, αγγίζοντας και αποκαλύπτοντας τον μύθο του μέσω μιας μοναδικής βιωματικής εμπειρίας.

Van Gogh The Immersive Experience

Van Gogh The Immersive Experience

Van Gogh The Immersive Experience

Van Gogh The Immersive Experience

Van Gogh The Immersive Experience

Δείτε όλες τις εκθέσεις της πόλης στον οδηγό τεχνών του athinorama.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Van Gogh: The Immersive Experience

  • Νέα μέσα

Μία έκθεση-υπερθέαμα κάνει στάση στην Αθήνα. Η πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή, σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης Exhibition Hub, συνδυάζει την τέχνη με την τεχνολογία και υπόσχεται ένα συγκλονιστικό συναισθηματικό ταξίδι στο έργο του εμβληματικού ζωγράφου, αγγίζοντας και αποκαλύπτοντας τον μύθο του μέσω μιας μοναδικής βιωματικής εμπειρίας. Η Van Gogh: The Immersive Experience δεν είναι μια απλή έκθεση, είναι μια φαντασμαγορική, τρισδιάστατη περιπέτεια που μας βυθίζει στο σύμπαν του μεγάλου καλλιτέχνη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ο Μιλτιάδης Χατζηγιάννης το χρωστάει στον (παιδικό) εαυτό του να μιλήσει

Με αφορμή την πρώτη ατομική του έκθεση, είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε με τον Μιλτιάδη Χατζηγιάννη, μια νέα φωνή που κάνει τα πρώτα της βήματα στον εικαστικό χώρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΟΥΡΙΔΟΥ
05/05/2026

Η ιστορία του Κινηματοθέατρο Ζαΐρα, στη σημερινή λεωφόρο Γαλατσίου, έγινε βιβλίο

Το νέο βιβλίο από τον Χρύσανθο Πανά είναι μια οικογενειακή αφήγηση που ξεκινά από τον 14ο αιώνα και φτάνει σε μια Αθήνα που αλλάζει πρόσωπο.

Watergas Project: Open Call για εικαστικούς καλλιτέχνες από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Η ενεργειακή ιστορία της Αθήνας γίνεται έμπνευση για νέους καλλιτέχνες με υποβολή αιτήσεων από τις 4 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου 2026.

Φοιτητές της ΑΣΚΤ δίνουν μορφές στη Μοίρα στο εργαστήριο Γιάννη Παππά

Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει δεκάδες φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών σε μια μεγάλη έκθεση που τιμά τον σπουδαίο Γιάννη Παππά και τη σύγχρονη καλλιτεχνική γλυπτική.

Όταν το λουλούδι γίνεται συναίσθημα μέσω των εικαστικών

Η ομαδική έκθεση της Andie Art Gallery βάζει στο επίκεντρο της καλλιτεχνικής παραγωγής και της ανθρώπινης ψυχής το λουλούδι, σε έναν διάλογο υλικών και τεχνών.

Το Onassis ONX παρουσιάζει την πρώτη έκθεση εμβυθιστικής τέχνης ONX Showcase στη Στέγη

Μια γιορτή για τη δημιουργικότητα, την τεχνολογική καινοτομία και τις νέες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από δέκα έργα.

Το "Χώμα" γίνεται πρωταγωνιστής στην ομαδική έκθεση της Ελληνοαμερικανικής ένωσης

Πρόκειται για μια έκθεση σύγχρονης εικαστικής κεραμικής και γλυπτικής που προτείνει μια πολυσχιδή αισθητική και συμβολική ανάγνωση της ύλης και της φόρμας.