"Opera di Bestia Remix": Ηλεκτρονικοί ήχοι συναντούν την τέχνη στο καλλιτεχνικό εγχείρημα του Νίκου Αρτέμη

Η συνέχεια του «Opera di Bestia» επανασυστήνει στον θεατή μουσική από παλαιότερους κύκλους με νέες ερμηνείες.

This-is-not-a-love-song_-Nikos-Artemis

Ο Νίκος Αρτέμης συνδυάζει τις εικαστικές τέχνες με ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής στο νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα "Opera di Bestia Remix". Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται την Παρασκευή 11 Μαρτίου (7 μ.μ.) στον χώρο του Cheapart, στην περιοχή των Εξαρχείων. 

Η οπτικοακουστική εγκατάσταση περιλαμβάνει γλυπτικές κατασκευές και μουσική από παλαιότερους κύκλους, η οποία επανασυντίθεται και αποκτά νέες ερμηνείες. Το εγχείρημα "Opera di Bestia" ξεκίνησε στον χώρο το 2012 με τις εκθέσεις "This is not a love song" και "joy d". Στο "Opera di Bestia Remix" οπτικοακουστικά δρώμενα της τελευταίας δεκαετίας παρουσιάζονται σε ιδιαίτερες καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις.

Την έκθεση συνοδεύει ο κατάλογος Opera di Bestia με κείμενα και οπτικό υλικό της πορείας από το 2012 μέχρι σήμερα.

Info: Cheapart | 11-20/03 | Ώρες λειτουργίας: Δευτ., Τρ., Τετ., Πεμ., Παρ.: 5-9 μ.μ., Σαβ., Κυρ.: 1-6 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Cheapart

Ζωοδόχου Πηγής 66, Εξάρχεια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Η Gagosian φέρνει την πρώτη έκθεση του Roe Ethridge στην Αθήνα

H έκθεση "Rude in the Good Way" ανοίγει παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου ομότιτλου βιβλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/01/2026

Αλέκος Φασιανός: Ένα "παλιόσπιτο" που εξελίχθηκε σε Μουσείο

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, θυμόμαστε πώς ο σπουδαίος καλλιτέχνης μετέτρεψε σε εκθεσιακό χώρο μια πολυκατοικία στο Μεταξουργείο

Απόψε ακούμε τζαζ στο Μουσείο

Ο Ντίνος Μάνος, η Αθανασία Μάνου και η Νιόβη Κρητικού υποδέχονται το κοινό στην παράσταση "MeholHer", στο Μουσείο Γουλανδρή.

Αναδρομική έκθεση για τη βραβευμένη ζωγράφο Μαρία Κτιστοπούλου έρχεται στην Αθήνα

Το αφιέρωμα "Μνήμες του Βλέμματος" θα παρουσιαστεί στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.

"The White Mirror": Σκέψεις γύρω από τη αφαιρετική ζωγραφική στο παρόν

Η πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Άννας Παπαμαρκάκη Evans.

Flora Mortis: Όταν ένας βραβευμένος σεφ μαγειρεύει τέχνη

Ο Δημήτρης Κονταράτος παρουσιάζει την έκθεση Flora Mortis.

ΦΙΛΕ: Οι αναγνώστες της ιταλικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα αποκτούν το δικό τους φεστιβάλ

Από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, η πρώτη έκδοση του φεστιβάλ θα αποτελέσει μια γέφυρα λογοτεχνικού πολιτισμού μεταξύ των δύο χωρών.