Ο χώρος PS εγκαινιάζει μία περφόρμανς ήχου με θέμα την queer σκηνή

Το «Cuntapart» αποτελεί ένα φωτογραφικό έργο της Pepper Levain και του Κωνσταντίνου Βακίδη.

Cuntapart

Ο πολιτιστικός χώρος PS στην περιοχή του Κεραμεικού παρουσιάζει την έκθεση "Cuntapart" που θα διεξαχθεί αποκλειστικά το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. . 

Το "Cuntapart" αποτελεί μία ομαδική έκθεση από τους καλλιτέχνες Pepper Levain και Κωνσταντίνο Βακίδη, των οποίων το έργο σχετίζεται με την αναλογική φωτογραφία πορτραίτων. Η Levain κατάγεται από το Βερολίνο και δημιουργεί ηλεκτρονικούς ήχους με τραγουδισμένη ποίηση, ενώ ο Βακίδης, προερχόμενος από την Αθήνα, ασχολείται με την ζωγραφική και το περφόρμανς. Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν το 2019 και έκτοτε συνεργάζονται συχνά για τη δημιουργία συλλογικών έργων. Στην συγκεκριμένη έκθεση συνδυάζουν τη φωτογραφική δουλειά τους με πόλαροϊντ από την queer σκηνή του Βερολίνου και της Νέας Υόρκης για την κατασκευή μίας περφόρμανς ήχου.

Info: PS | 26/02 | Ώρες λειτουργίας: Σάβ. 26/02: 4-9 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι Δελφοί τη δεκαετία του 1950 με τον φακό του Robert McCabe

Σπάνιες μεταπολεμικές φωτογραφίες στην παρουσίαση του Λευκώματος στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/01/2026

Το βαθιά συγκινητικό Ihsane έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

Το συγκλονιστικό έργο του Sidi Larbi Cherkaoui από τα Ballet du Grand Théâtre de Genève και Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Gagosian φέρνει την πρώτη έκθεση του Roe Ethridge στην Αθήνα

H έκθεση "Rude in the Good Way" ανοίγει παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου ομότιτλου βιβλίου.

Αλέκος Φασιανός: Ένα "παλιόσπιτο" που εξελίχθηκε σε Μουσείο

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, θυμόμαστε πώς ο σπουδαίος καλλιτέχνης μετέτρεψε σε εκθεσιακό χώρο μια πολυκατοικία στο Μεταξουργείο

Απόψε ακούμε τζαζ στο Μουσείο

Ο Ντίνος Μάνος, η Αθανασία Μάνου και η Νιόβη Κρητικού υποδέχονται το κοινό στην παράσταση "MeholHer", στο Μουσείο Γουλανδρή.

Αναδρομική έκθεση για τη βραβευμένη ζωγράφο Μαρία Κτιστοπούλου έρχεται στην Αθήνα

Το αφιέρωμα "Μνήμες του Βλέμματος" θα παρουσιαστεί στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.

"The White Mirror": Σκέψεις γύρω από τη αφαιρετική ζωγραφική στο παρόν

Η πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Άννας Παπαμαρκάκη Evans.