Ένα σχολείο πολύ ροκ με δάσκαλο τον Νίκο Αντύπα

Το νέο σεμινάριο του Μικρού Πολυτεχνείου έρχεται με ροκ διάθεση.

Ένα σχολείο πολύ ροκ με δάσκαλο τον Νίκο Αντύπα

Το νέο σεμινάριο του Μικρού Πολυτεχνείου έρχεται με ροκ διάθεση.

Ένα σχολείο πολύ ροκ με δάσκαλο τον Νίκο Αντύπα - εικόνα 1

Το ροκ δεν είναι μόνο μουσική, είναι κάτι παραπάνω. Είναι στάση ζωής που βασικό του χαρακτηριστικό έχει την «ανησυχία». Αυτήν ακριβώς την ανησυχία και τη διαρκή αναζήτηση πρόκειται να μεταφέρει στους συμμετέχοντές του το σεμινάριο «Rock School» του Μικρού Πολυτεχνείου.

Συνθέτες μουσικής, στιχουργοί, τραγουδοποιοί, ερμηνευτές και μουσικοί παραγωγοί που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το ροκ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον μουσικό και συνθέτη Νίκο Αντύπα στο σεμινάριο με θέμα το ροκ τρόπο σκέψης. Από τις 21/3 και κάθε Τετάρτη στο Loft της Ιεράς Οδού, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Αντύπα οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν όλα τα μυστικά γύρω από το στίχο, τη σύνθεση και την ερμηνεία στο τραγούδι.

Ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων εδώ, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

i Μικρό Πολυτεχνείο, Πλ. Αγίων Ασωμάτων 7, Θησείο, 2103243306

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Πίσω από τις κουίντες ενός μουσικοθεατρικού θιάσου με το "Viva la mamma!"

Στις 8 παραστάσεις του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου θα γνωρίσουμε τι συμβαίνει στις ετοιμασίες ενός έργου, που πρόκειται να ανέβει στη σκηνή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/02/2026

Το Φανταστικό και η Τέχνη σε διάλογο στη νέα έκθεση του Μιχάλη Αρφαρά

Ο Μιχάλης Αρφαράς, ως αγγελιαφόρος της Φανταστικής Τέχνης, απομακρύνεται συνειδητά από τη συμβατικότητα και εμπιστεύεται τη δική του πρωτοτυπία.

Ο Γιάννης Ρίτσος εμπνέει τις σκηνές της Αθήνας

Δύο μουσικές παραστάσεις και μια θεατρική παρουσιάζονται αυτό το διάστημα και είναι ενδεικτικές της διαχρονικότητας του έργου του σπουδαίου Έλληνα ποιητή.

Μία "Φωλιά", έξι διηγήματα από ένα δυσοίωνο μέλλον

Το πρώτο βιβλίο του φιλολόγου και δημοσιογράφου Γιώργου Ψωμιάδη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κίχλη.

Αναδρομική έκθεση "μιας διαδρομής στη Φύση, στο Φως και στη Γυναικεία Μορφή" για τη Βούλα Λασπιά-Καμάρα

Μέσα από 30 έργα ξετυλίγεται η καλλιτεχνική ιστορία της εικαστικού, που ξεκίνησε από το εργαστήριο του Γιάννη Μόραλη και έφτασε μέχρι την ηλιόλουστη Αίγινα.

5+1 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να χάσεις το φετινό Παζάρι Βιβλίου

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου συνεχίζει να μας υποδέχεται στην Κλαυθμώνος κι εμείς συγκεντρώσαμε 5 λόγους (συν μια... τολμηρή ιδέα) για τους οποίους αξίζει να το επισκεφτείτε.

"Η κουλτούρα της πτώσης σκοτώνει" σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λαμπρινίδη

Νέα έκθεση του καλλιτέχνη στον Εικαστικό Κύκλο ΔΛ.