Το «Flamingo» μας στέλνει γευστικό ταξίδι στην Αμερική

Το πιο εξωτικό all day bar του Παγκρατίου ετοιμάζει ένα δυνατό διήμερο αφιερωμένο στην αμερικανική κουλτούρα με αυθεντικές comfort νοστιμιές και το κατάλληλο soundtrack για να τις απολαύσετε.

Το «Flamingo» μας στέλνει γευστικό ταξίδι στην Αμερική

Μετά τα επιτυχημένα, γευστικά ταξίδια σε Ελλάδα και Μεξικό, το «Flamingo» ετοιμάζει ένα ειδικό μενού αποκλειστικά με comfort γεύσεις από την αμερικανική κουζίνα. Για δύο μέρες, την Πέμπτη 23/5 και την Παρασκευή 24/5 από τις 5 μ.μ μέχρι και τις 11:30 μ.μ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε- μεταξύ άλλων- mac n’ cheese με γκούντα, τραγανό κοτόπουλο και τηγανιτό κρεμμύδι, onion rings με bbq σος, φρέσκιες τηγανιτές πατάτες με αρωματική τρούφα και παρμεζάνα, burger κοτόπουλου με σπιτική πικάντικη μαγιονέζα, αυθεντική σαλάτα του Καίσαρα και φτερούγες κοτόπουλου με ανανά και bourbon bbq σος.

Όσο για επιδόρπιο σας ετοιμάζουν μία λαχταριστή μηλόπιτα με butterscotch και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης. Στις μουσικές θα βρίσκεται και τις δύο μέρες ο Dj Zegas, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα set από west coast funk, northern soul, US garage, californian psych και ... ότι προκύψει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.