Top games για το νέο σου PSP, Νο 2

Τα PSP Essentials που προτείνουμε για παίκτες ηλικίας 16 έως... 96 ετών!

Στο χθεσινό τμήμα της PSP Week του Αθηνόραμα Digital ξεχωρίσαμε τους καλύτερους τίτλους για παίκτες μικρής ηλικίας (δηλαδή 6-15 ετών) μέσα από τη σειρά PSP Essentials (με κόστος δηλαδή €10-€15). Από την ίδια σειρά σήμερα ξεχωρίζουμε τους τίτλους για... μεγάλα παιδιά, ηλικίας δηλαδή 16 ετών και άνω, οι οποίοι έχουν περισσότερο έντονα στοιχεία βίας ή είναι περισσότερο περίπλοκοι να παιχθούν. Αν μη τί άλλο, όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, οι επιλογές που έχει αυτό το τμήμα του κοινού είναι και οι διασημότερες και πλέον επιτυχημένες εμπορικά. Για να τις δούμε!

God of War: Chains of Olympus

Αν μας έλεγαν πριν από μερικά χρόνια πως οι συναρπαστικές περιπέτειες του Kratos, με θέμα την αρχαία ελληνική μυθολογία, θα έκαναν τόσο θεαματική μετάβαση από τα PS2/PS3 στο PSP, δεν θα τους πιστεύαμε... είναι όμως αλήθεια. Πρακτικά όλα όσα έχουμε αγαπήσει στις "μεγάλες" εκδόσεις, η έντονη δράση, οι υπέροχες τοποθεσίες, οι επικές συγκρούσεις με τους τελικούς αντιπάλους και το γενικότερο απολαυστικό στοιχείο της... υπερβολής, είναι παρόντα. Αν συνυπολογίσει κανείς και τον πολύ καλό χειρισμό, τα mini-games και τον έξοχο οπτικοακουστικό τομέα (ίσως τον κορυφαίο στη βιβλιιοθήκη τίτλων του PSP) έχει, πολύ απλά, μια αγορά must. Και λίγα λέμε!

Gran Turismo

Το διασημότερο video game αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα κυκλοφορεί και σε... φορητή μορφή, έχοντας προσαρμόσει ωστόσο το στυλ παιχνιδιού στα δεδομένα της "εν κινήσει" ενασχόλησης. Οι κούρσες δεν ακολουθούν συγκεκριμένη δομή και ακολουθία όπως στους οικιακούς τίτλους, αλλά είναι ελεύθερα διαθέσιμες - ενώ οι αγώνες μεγάλης διάρκειας, μην έχοντας νόημα, δεν υφίστανται στο "φορητό" GT. Παρόντα είναι ωστόσο τα εκατοντάδες διαφορετικά αυτοκίνητα, οι πολυάριθμες πίστες, τα πολύ όμορφα γραφικά και ο αυθεντικός "αγωνιστικός" ήχος. Από εκείνα τα games που θα απασχολήσουν πολλές ώρες όχι μόνο τους λάτρεις των 4 τροχών, μα κάθε κάτοχο PSP.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ