Top games για το νέο σου PSP, Νο 2

Τα PSP Essentials που προτείνουμε για παίκτες ηλικίας 16 έως... 96 ετών!

Tekken Dark Resurrection

Η περίφημη σειρά τίτλων μάχης σώμα με σώμα δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο "φορητό" εκπρόσωπο: το Dark Resurrection προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία από τις οικιακές εκδόσεις, σε μορφή που προσφέρεται για ενασχόληση οπουδήποτε. Ο έλεγχος των μαχητών είναι άψογος, τα γραφικά και ο ήχος επιπέδου ανώτερου από αυτό του PS2 (!), οι επιλογές παιχνιδιού πολλές κι ενδιαφέρουσες. Πάνω απ' όλα, είναι το είδος του προσεγμένου τίτλου στον οποίο γυρίζει κανείς ξανά και ξανά, απλώς και μόνο επειδή προσφέρεται για το πολυπόθητο... "ξέσπασμα του μισάωρου". Το λέγαμε... "coin-op τσέπης" όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει και, όσος καιρός κι αν περάσει, το "κοπλιμέντο" αυτό η συγκεκριμένη παραγωγή της Namco αναμφίβολα θα το αξίζει!

Final Fantasy Tactics: The War of the Lions

Ακριβώς το είδος του video game που δεν μπορεί ή δεν έχει νόημα να υπάρξει π.χ. σε iPhone: ένας αριστουργηματικός τίτλος role playing και στρατηγικής, διάρκειας 30 και πλέον ωρών, με σύστημα μάχης που απαιτεί ενασχόληση και προσήλωση μα αποζημιώνει με ποιοτική ψυχαγωγία και σενάριο που αξίζει ν' ακολουθηθεί ως το τέλος. Remake παλαιότερου τίτλου μεν, αλλά η Square Enix έχει κάνει απίστευτη δουλειά τόσο στα γραφικά και τη μουσική, όσο και στην παρουσίαση. Το φορητό gaming στα καλύτερά του - και παραγωγή ενδεικτική του γιατί θεωρούμε πως τα εξειδικευμένα φορητά συστήματα διασκέδασης θα έχουν πάντα πλεονέκτημα απέναντι σε άλλες συσκευές.

Υπάρχουν κι άλλοι τίτλοι του PSP για ενήλικες που θα μπορούσαν το ίδιο εύκολα να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε αυτούς που συνθέτουν τη σειρά των PSP Essentials. Το God of War: Ghost of Sparta, για παράδειγμα, είναι η επόμενη επιλογή για όσους κι όσες ολοκληρώσουν το Chains of Olympus. Το Wipeout Pulse είναι έξοχη "φορητή" εκδοχή της σειράς φουτουριστικών αγώνων ταχύτητας της Sony, οπτικοακουστικά εντυπωσιακή και πλούσια σε περιεχόμενο. Το Tomb Raider Legend είναι η αρτιότερη "εν κινήσει" έκδοση περιπέτειας της Lara Croft, ενώ το Echochrome είναι ο ασπρόμαυρος, εικαστικά πρωτότυπος τίτλος λογικών γρίφων που αληθινά ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Όποια games και να επιλέξετε από τα παραπάνω, καλή διασκέδαση!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ