The Last of Us Part II: δωρεάν με κάθε νέο PS4!

Στο πλαίσιο ειδικής προωθητικής ενέργειας της Sony μέχρι τις 28/6

Ο σημαντικότερος ίσως τίτλος του 2020 αποκλειστικά για το PlayStation4, και ήδη ένας από τους διεκδικητές για την διάκριση του Game of the Year, το The Last of Us Part II της Naughty Dog, κυκλοφόρησε την Παρασκευή 19/6 και έχει ήδη καταρρίψει όλα τα ρεκόρ ταχύτερων πωλήσεων για παραγωγή της Sony στο PS4 - και μάλιστα χωρίς να συνυπολογίζονται οι ψηφιακές του πωλήσεις, αυτές δηλαδή που έγιναν απευθείας στο PlayStation Store (!). Είναι παράλληλα με διαφορά ο καλύτερος τίτλος του 2020 από πλευράς ταχύτερων πωλήσεων σε παραδοσιακή, υλική μορφή ανεξαρτήτως φορμά (40% υψηλότερες πωλήσεις από τις άκρως θεαματικές του Animal Crossing New Horizons την άνοιξη) και βέβαια ένας από τις υψηλότερα βαθμολογημένους του τρέχοντος έτους (μέσος όρος 95% στις αξιολογήσεις μέσων ενημέρωσης στο Metacritic).

Με τα παραπάνω ως δεδομένα είναι ασφαλές να υποθέσει κανείς πως μεγάλο ποσοστό των κατόχων PS4 και στην χώρα μας παίζει ήδη το πλήρως εξελληνισμένο The Last of Us II ή σκοπεύει να το κάνει κάποια στιγμή. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζει το κοινό του Αθηνόραμα Digital - παρ' εκτός κι αν έχει επισκεφθεί επί τούτου π.χ. τα ηλεκτρονικά καταστήματα μεγάλων εμπορικών αλυσίδων τεχνολογίας - είναι πως μπορεί να αποκτήσει κανείς την υπερπαραγωγή της Naughty Dog και να την απολαύσει... εντελώς δωρεάν! Πώς; Αγοράζοντας οποιοδήποτε PlayStation4 αυτή τη στιγμή, είτε το απλό μοντέλο, είτε το Pro, σε οποιαδήποτε έκδοση κυκλοφορεί. Μόνη εξαίρεση το συλλεκτικό PS4 Pro The Last of Us II Limited Edition, προφανώς, το οποίο έχει διακοσμηθεί με εικαστικά στοιχεία του τίτλου και περιέχει ήδη αντίτυπό του στην συσκευασία.

Πρόκειται φυσικά για πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά όχι μόνο αν σκεφτεί κανείς πως η τιμή πώλησης του τίτλου από μόνη της ανέρχεται στα €69.99, αλλά και επειδή είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα games εκείνα που αληθινά αναδεικνύουν τί μπορεί να κάνει ένα PS4/PS4 Pro με τον καλύτερο τρόπο. Στην χώρα μας είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι καταναλωτές που έχουν και αξιοποιούν ήδη το οικιακό σύστημα της Sony, όμως για εκείνους κι εκείνες που για κάποιο λόγο δεν είχαν ακόμη προχωρήσει στην αγορά του δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερη αφορμή. Η προωθητική ενέργεια της Sony θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 28 Ιουνίου ή μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων, οπότε όσοι και όσες το... σκέφτονται, ομολογουμένως δεν έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους για να την αξιοποιήσουν. Εμείς, πάντως, ενημερώσαμε!

[ΠΡΟΣΘΗΚΗ 21.00]: Για όσους και όσες, δε, θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα συλλεκτικό PS4 Pro The Last of Us Part II Bundle ή αντίτυπα του τίτλου και σχετικά αναμνηστικά, υπάρχει και σχετικός διαγωνισμός που η ελληνική ομάδα του PlayStation έχει διοργανώσει στο Instagram. Οδηγίες, εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ