The Last of Us Part II: στην τελική ευθεία, με ελληνικά

Ο σημαντικότερος τίτλος της χρονιάς για PS4 προ των πυλών, σεναριακό trailer για Όσκαρ

Καμία άλλη καθυστέρηση, λίγες εβδομάδες πια αναμονής: το The Last of Us Part II, η συνέχεια της ίσως κορυφαίας παραγωγής για το PS3 και ενός από τα καλύτερα remake για το PS4, βρίσκεται στον ορίζοντα του Ιουνίου. Είχε αποκαλυφθεί στο τέλος του 2016, είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία αρχικά τον Φεβρουάριο, είχε υποστεί ολιγόμηνη καθυστέρηση έως τον Μάιο, στην συνέχεια όμως η πανδημία του COVID-19 εκτροχίασε τα εμπορικά σχέδια όλων οπότε η Sony το μετέθεσε στον Ιούνιο. Στις 19/6 θα είναι ωστόσο πλέον διαθέσιμο στο κοινό, οι προπαραγγελίες για την υλική ή ψηφιακή του έκδοση έχουν ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα και στο PlayStation Store... και ο ιαπωνικός κολοσσός δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες το παρακάτω, τελικό σεναριακό trailer του τίτλου το οποίο, χωρίς να "προδίδει" κάτι, υπόσχεται... ήδη πολλά!




Όπως διακρίνει κανείς στο trailer, το The Last of Us II τιμά την μακρόχρονη παράδοση υποστήριξης της ελληνικής αγοράς από την Sony: προσφέρει τόσο απόδοση των διαλόγων στην γλώσα μας κι εξελληνισμό του μενού επιλογών του, όσο και ελληνικούς υπότιτλους για όσους προτιμούν τους original διάλογους στα αγγλικά. Η ανάπτυξη του The Last of Us II έχει επισήμως ολοκληρωθεί ("gone gold") εδώ και κάποιες μέρες, η Naughty Dog δε έχει υποσχεθεί πιο πολλές λεπτομέρειες για το τί θα προσφέρει ο τίτλος στο κοινό του PlayStation - βελτιστοποίηση στα γραφικά για PS4 Pro, Photo Mode, άλλα πράγματα...; - μέχρις ότου έλθει η εβδομάδα της εμπορικής του διάθεσης.

Το The Last of Us δεν έχει μόνο βραβευτεί αμέτρητες φορές αλλά κι επίσημα ξεπεράσει πια το πλαίσιο του gaming, ως καλλιτεχνική δημιουργία ικανή να εμπνεύσει με το σενάριο, τους χαρακτήρες και τον κόσμο του άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Υπενθυμίζουμε πως το HBO, το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι που έχει προσφέρει παραγωγές όπως τα Game of Thrones και Chernobyl, ετοιμάζει ήδη σειρά επιπέδου ΑΑΑ βασισμένη σε αυτόν τον τίτλο σε συνεργασία με την PlayStation Productions της Sony. Ο ενθουσιασμός του κοινού των PlayStation είναι, με άλλα λόγια, απολύτως δικαιολογημένος όσον αφορά στο The Last of Us Part II και ανυπομονούμε να διαπιστώσουμε τί επιφυλάσσει η δημιουργία μιας από τις ικανότερες εταιρείες ανάπτυξης στον πλανήτη, στα 100 και πλέον εκατομμύρια κατόχους PS4/PS4 Pro. Σαραντατέσσερις και σήμερα, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ