Πάσχα 2010: Κλήρωση της Sony

Κερδίστε PlayStation3, PSPgo και games

To όνομα του PlayStation ήταν για πολλά χρόνια και από πολλές απόψεις παραμένει συνώνυμο του gaming στο μυαλό εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων - δικαίως, αφού η Sony έχει όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει με τα συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης που προωθεί, ψυχαγωγικές εμπειρίες αληθινά μοναδικές. Το PlayStation3 και το PSPgo συνεχίζουν αυτήν την παράδοση επιτυχημένα, το καθένα με το δικό του τρόπο... και η Sony Hellas δίνει την ευκαιρία σε δύο φίλους ή φίλες να αποκτήσουν από ένα τέτοιο, αλλά και σε άλλους/άλλες έντεκα να αποκτήσουν το κορυφαίο God of War III, μέσα από τη σχετική Πασχαλινή κλήρωση!



Πιο συγκεκριμένα. Ένας φίλος ή φίλη του αθηνόραμαdigital.gr θα κερδίσει ένα PS3 "Slim" (την έκδοση με το σκληρό δίσκο των 120 GB) και ένα αντίτυπο του God of War III. Ένας ακόμη φίλος ή φίλη θα κερδίσει ένα PSPgo, ενώ ένας ακόμη φίλος ή φίλη θα αποκτήσει την σπάνια, ακριβή και συλλεκτική, Ultimate Trilogy Edition του God of War III: αυτή περιέχει και τα πρώτα δύο GOW σε υψηλή ευκρίνεια, και bonus υλικό όπως τα soundtracks, και extra περιεχόμενο για τον τίτλο αυτόν καθ' αυτόν, όλα κλεισμένα σε ειδικό case στο σχήμα του Pandora's Box. Δέκα ακόμη φίλοι ή φίλες, άλλωστε, θα κερδίσουν από ένα κανονικό αντίτυπο του God of War III.



Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα του Πάσχα, 5/4/2010 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 7/4/2010. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ