Πάσχα 2010: Κλήρωση της Electronic Arts

Κερδίστε games για PS3 και Xbox 360

Η φετινή άνοιξη δεν έχει στερηθεί ποιοτικά games μέχρι στιγμής - τα God of WAR III, Battlefield Bad Company 2 και Metro 2033 είναι από μόνα τους απόδειξη - όμως χώρος και χρόνος για περισσότερα πάντοτε υπάρχει. Ειδικά όταν προσφέρονται στους φίλους και τις φίλες του αθηνόραμαdigital.gr απλόχερα, από την μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία έκδοσης video games παγκοσμίως, στη σχετική Πασχαλιάτικη κλήρωση! Η EA Greece προσφέρει σε είκοσι τυχερούς ή τυχερές την ευκαιρία να αποκτήσουν αντίτυπα δύο τίτλων που κυκλοφόρησε πρόσφατα: πρόκειται για τα Dragon Age Origins και Dante's Inferno για PlayStation3 και Xbox 360.



Το πρώτο είναι η έκδοση για οικιακά συστήματα ψυχαγωγίας του πασίγνωστου κορυφαίου action RPG της θρυλικής Bioware, βραβευμένο από πληθώρα μέσων ενημέρωσης και μεγάλο αριθμό από gamers. Το δεύτερο είναι το πολυσυζητημένο action adventure που βασίζεται στην περίφημη "Θεία Κωμωδία" του Δάντη, φυσικά σε... αλληλεπιδραστική, υψηλής ευκρίνειας μορφή. Η EA Greece προσφέρει πέντε αντίτυπα από τον κάθε τίτλο, για καθένα από τα PS3 και Xbox 360.



Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα του Πάσχα, 5/4/2010 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 7/4/2010. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ