Νέες κληρώσεις: 30/4/2010

Κερδίστε αντίτυπα του Battlefield Bad Company 2 της ΕΑ

Η φετινή άνοιξη δεν έχει στερηθεί ποιοτικά games μέχρι στιγμής - τα God of WAR III, Metro 2033 και Splinter Cell Conviction είναι από μόνα τους απόδειξη - όμως χώρος και χρόνος για περισσότερα πάντοτε υπάρχει. Ειδικά όταν προσφέρονται στους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital απλόχερα, από την μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία έκδοσης video games παγκοσμίως, στη σχετική κλήρωση! Η EA Greece προσφέρει σε δέκα τυχερούς ή τυχερές την ευκαιρία να αποκτήσουν 5 αντίτυπα για PlayStation3 και 5 για Xbox 360 του Battlefield Bad Company 2 της θρυλικής DICE.

Πρόκειται για τη συνέχεια του τίτλου-έκπληξη του 2008, ο οποίος προσφέρει στον παίκτη την ευκαιρία ελέγχου ενός εκ μιας ομάδας τεσσάρων μισθοφόρων και... αμέτρητους εχθρούς και πυρομαχικά για να αξιοποιήσει πάνω τους! Η έμφαση είναι φυσικά και πάλι στη δράση, το νέο Bad Company όμως έχει να επιδείξει όχι μόνο βελτιωμένο οπτικοακουστικό τομέα, αλλά και περισσότερες επιλογές παιχνιδιού, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες Δικτυακές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 16/5 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 17/5. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ