Ξανά στους δρόμους; Super!

Το SFIV αποκτά βελτιωμένο, εμπλουτισμένο διάδοχο

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν διαρρεύσει από την προηγούμενη εβδομάδα στο Web (δεν ξέρουμε αν υπάρχει... ο,τιδήποτε στην αγορά του home entertainment που να μην διαρρέει στο Web πλέον!), η Capcom ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Super Street Fighter IV. Το SFIV, η αναγέννηση-έκπληξη του 2009, έχει ήδη σημειώσει εξαιρετικές πωλήσεις στα PS3 και Xbox 360 (λιγότερο σε PC) και η ιαπωνική εταιρεία - πιστή στην... παράδοση των αμέτρητων κλώνων Street Fighter που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 20 χρόνια - σκοπεύει να στηρίξει τη σειρά με νέο μέλος. Ακριβέστερα, με ανανεωμένο και εμπλουτισμένο μέλος, αφού το Super SFIV δεν θα είναι ολοκαίνουργιος τίτλος δημιουργημένος από την αρχή, αλλά μία "ρετουσαρισμένη" εκδοχή της υπάρχουσας έκδοσης.

Στο Super SFIV η Capcom σκοπεύει να προσθέσει οκτώ επιπλέον μαχητές, κάποιους γνωστούς από το παρελθόν των Street Fighter, κάποιους εντελώς νέους (ακόμη δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση για το ποιοί θα είναι αυτοί). Οι μόνοι τρεις επιβεβαιωμένοι είναι οι T. Hawk και Dee Jay, αλλά και η Juri, ένας για πρώτη φορά εμφανιζόμενος χαρακτήρας σε Street Fighter. Η Juri είναι συνεργάτιδα του Seth, του τελικού αντιπάλου στο SFIV, και το μαχητικό της στυλ είναι το κορεάτικο Tae Kwon Do, του οποίου η απουσία ήταν εμφανής στη σειρά όλα αυτά τα χρόνια.

Οι υποθέσεις για τους υπόλοιπους πέντε χαρακτήρες είναι πολλές και διάφορες, στα forums ωστόσο "ακούγονται" έντονα τα ονόματα των Guy και Cody από τα Final Fight, καθώς και των Dudley, Ibuki και Makoto από το Street Fighter III. Σε αυτά πρέπει να συνυπολογιστεί ένας τουλάχιστον ακόμη ολοκαίνουργιος χαρακτήρας (ίσως ένας Άραβας ονόματι Hakan). Φυσικά, περιθώρια για εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής υπάρχουν πάντα, οπότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ