Έπρεπε Bar
Feelgood bar με zero waste φιλοσοφία, θεωρείται ένα σήμα κατατεθέν της Κυψέλης. Ο Μάριος Μπένος είναι ο επικεφαλής σεφ και το ‘master mind’ του μενού, το οποίο χαρακτηρίζεται από την εποχικότητα και έχει ως βασικό άξονα την συνεργασία με μικρούς Έλληνες παραγωγούς και τα προϊόντα της ελληνικής γης. Η γαστρονομική προσέγγιση συνεχίζεται και στα ποτά, με τα ηνία να έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Κατσαρός.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Πληροφορίες:
Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Το 'Έπρεπε' της Κυψέλης και η δεύτερη ζωή του
Νέα ομάδα, νέα φιλοσοφία και νέο μενού σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα spots της Κυψέλης, που βρίσκεται σε εξαιρετικά νόστιμο rebranding.
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗΠίνοντας στον πεζόδρομο: Μπαρ και οινικά σποτ για αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα
12 αθηναϊκοί πεζόδρομοι και 18 μπαρ και οινικά σημεία, για να περάσεις το καλοκαίρι με ένα ποτήρι στο χέρι.
22 αθηναϊκά μπαρ για τη σημερινή World Cocktail Day
Η 13η ημέρα του Μαΐου είναι πάντοτε μία καλή αφορμή για να βγούμε και να πιούμε.
Πού τρώει και πίνει η Κυψέλη;
Εστιατόρια, μπαρ και καφέ σε μία από τις πάντοτε ξεχωριστές και cool γειτονιές της Αθήνας.
ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA: Οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ κρασιού
Wine pairings, παρουσιάσεις και δοκιμές σε αγαπημένα σποτ της πόλης, λίγο πριν το σημαντικό φεστιβάλ κρασιού στη Σοφοκλέους.
Για φαγητό στις μεγάλες σινε-πιάτσες του κέντρου της πόλης
Σταχυολογούμε αγαπημένα στέκια για φαγητό, τσιμπολόγημα και κουσκουσάκι είτε πριν είτε μόλις ανάψουν τα φώτα στις σκοτεινές αίθουσες του αθηναϊκού κέντρου.
Στην Κυψέλη "Έπρεπε" να γίνει ένα μπαρ. Και έγινε.
Η ομάδα από τις Σεϋχέλλες μας συστήνει ένα ολόφρεσκο, feelgood και νόστιμο μπαρ.