GREY GOOSE x MINAS για ακόμη πιο premium vodka martini cocktails

Η super premium βότκα και ο διάσημος ελληνικός Οίκος design αναβαθμίζουν την εμπειρία του κλασικού και κλασάτου ποτού.

Grey Goose x Minas

Στο μωσαϊκό της καθημερινότητάς μας και, πολύ περισσότερο, σε εκείνες τις συνθήκες που απαιτούν οι εορταστικές περιστάσεις είναι συχνά κάποιες μικρές αλλά εξαιρετικά σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Μιλάμε για τις φαινομενικά αόρατες περιπτώσεις που μετατρέπουν το συνηθισμένο σε εξαιρετικό. Αυτές τις παραγνωρισμένες αποχρώσεις στη λεπτή γραμμή που διαχωρίζει το νορμάλ από το premium που έχουν την ικανότητα να ασκήσουν βαθιά επιρροή, υφαίνοντας μια αφήγηση που ξεπερνά το κοινότοπο. Και τελικά συνωμοτούν ώστε να δημιουργήσουν την όποια ατμόσφαιρα ή κατάσταση που μιλά από μόνη της.

Στη μόδα, για παράδειγμα, ένα καλά επιλεγμένο αξεσουάρ μπορεί να επαναπροσδιορίσει ένα σύνολο. Στο ποτό, μία γαρνιτούρα, μπορεί να αναγεννήσει ένα κλασικό cocktail. Και ακριβώς στο σημείο που οι δύο κόσμοι ενώνονται, εμφανίζεται μια σύμπραξη που ενώνει τη δεξιοτεχνία και την πολυτέλεια, συνδέοντας δύο εμβληματικά brands

Ακριβώς τέτοια είναι ο Οίκος design MINAS και η GREY GOOSE super premium vodka που φιλοδοξούν να αναβαθμίσουν τη συνολική εμπειρία που προσφέρεται κάθε φορά που κάποιος σερβίρει ένα Vodka Martini Cocktail.

GREY GOOSE x MINAS 5

GREY GOOSE x MINAS 7

Πώς το πετυχαίνουν αυτό; Μα με μία σοβαρή επένδυση στη διακριτική πολυτέλεια μέσα από -τι άλλο;- λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Στην περίπτωσή μας, αυτό μεταφράζεται σε ένα σετ από δύο χειροποίητα cocktail picks, κατασκευασμένα από επιπλατινωμένο ασήμι.

Εργονομικά σχεδιασμένα και μελετημένα σε κάθε τους λεπτομέρεια, τα cocktail picks χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση της iconic ελιάς στο κλασικό GREY GOOSE Vodka Martini Cocktail, αγκιστρώνονται με χάρη στο χείλος του ανάλογου ποτηριού, ολοκληρώνοντας την όλη εμπειρία ενός εορταστικού cocktail party με τον πιο κομψό τρόπο.

GREY GOOSE x MINAS 4

Με έμφαση στο exclusivity, θα κυκλοφορήσουν μόλις 100 αριθμημένες συσκευασίες, υπογεγραμμένες στο χέρι από τον designer του Oίκου MINAS, Prometheus. 

GREY GOOSE x MINAS 6

Κάθε κουτί περιέχει ένα μοναδικό set MINAS cocktail picks, δύο ποτήρια για vodka martini cocktail και μια φιάλη GREY GOOSE super premium vodka, φτιαγμένη αποκλειστικά και μόνο από δύο αγνά συστατικά: μαλακό χειμωνιάτικο σιτάρι από το Picardie και καθαρό νερό της πηγής Gensac-la-Pallue στη Νότια Γαλλία.

GREY GOOSE x MINAS 2

GREY GOOSE x MINAS 1

Το limited-edition box GREY GOOSE x MINAS αποτελεί το όνειρο κάθε συλλέκτη με βαθιά γνώση της πολυτέλειας και είναι το απόλυτο δώρο για όσους θεωρείτε ότι το αξίζουν.


Info: www.greygoose-minas.com

Απολαύστε Υπεύθυνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.