Γιορτάστε στο "Mexha" την Ημέρα των Νεκρών με ένα απολαυστικό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου το μοντέρνο μεξικάνικο εστιατόριο των βορείων προαστίων διοργανώνει ένα ξέφρενο πάρτι με τον DJ Departer, απολαυστικά cocktails και μια make up artist που θα βάψει όποιον το επιθυμεί στα χρώματα της γιορτής.

Mexha

Η μεξικάνικη εκδοχή του Χάλοουιν, η Dia de los Muertos, είναι η μεγαλύτερη γιορτή στην χώρα της Κεντρικής Αμερικής. Από το 2008, η γιορτή αυτή που μετατρέπει ολόκληρο το Μεξικό σε ένα φαντασμαγορικό φεστιβάλ με μουσική, χορό, φαγητό και γκόθικ μεταμφιέσεις, έχει επίσημα ανακηρυχθεί από την UNESCO ως Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά. Για να απολαύσετε κι εσείς αυτό το μοναδικό event, όμως, δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μέχρι το Μεξικό. Το εστιατόριο "Mexha" στο Μαρούσι, γιορτάζει φέτος την Ημέρα των Νεκρών στις 2/11 με τον αυθεντικό μεξικάνικο τρόπο: με άφθονη τεκίλα και ζωηρά χρώματα!

Το πάρτι του "Mexha" που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Rooster Rojo Tequila ξεκινά στις 8.30μ.μ., ενώ στα decks θα βρίσκεται ο Departer, παίζοντας μουσική που θα σας ξεσηκώσει. Στο μπαρ θα σερβίρονται τα Signature Tequila Cocktails του Mexha: η κλασική Μαργαρίτα, η φρουτώδης Frida, καθώς και spicy παραλλαγές της Paloma & της Tommy’s. Επιπλέον, στον χώρο του εστιατορίου θα βρίσκεται make up artist, για όποιον θέλει να βαφτεί στα χρώματα της μεξικάνικης γιορτής!

mexha αφίσα dia de los muertos

To "Mexha" έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μονάχα για τον ατμοσφαιρικό, εντυπωσιακό του χώρο που θυμίζει τροπική όαση, με έναν κρεμαστό εξωτικό κήπο πάνω από τα τραπέζια, αλλά και με μια mexican inspired κουζίνα που προσαρμόζει τα αυθεντικά, signature πιάτα του Μεξικού στη μεσογειακή διατροφή. Έτσι, το "Mexha" κάνει τη μαγεία της έθνικ γαστρονομίας προσιτή σε όλους, με απολαυστικές μεξικάνικες γεύσεις, εκτελεσμένες με έναν light, νόστιμο και υγιεινό τρόπο που το κάνουν δημοφιλές σε κάθε ηλικία.   

Ανακαλύψτε το "Mexha" στο facebook και το instagram.
 


 

Περισσότερες πληροφορίες

Mexha

Αγίου Κωνσταντίνου 56, Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.