Γιορτάζουμε τη World Tequila Day παρέα με την Altos!

Δείτε γιατί η super-premium tequila Altos είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να τιμήσουμε τη Διεθνή Ημέρα Τεκίλας.

Altos Tequila

Η World Tequila Day γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο στις 24 Ιουλίου και, πραγματικά, ποιος μπορεί να σκεφτεί μια ιδανικότερη αφορμή για να τιμήσουμε το αγαπημένο μας απόσταγμα από το Μεξικό; Και ακόμα περισσότερο, αν μπορούμε να το κάνουμε μαζί με τη super-premium tequila Altos, από 100% μπλε αγαύη.

this is our tequila altos

advertorial Altos Tequila

Δεν είναι μόνο οι διακρίσεις στους πιο διάσημους διαγωνισμούς ποτών σε όλο τον κόσμο, ούτε απλώς το ότι φέρει την υπογραφή του Henry Bessant και του Dré Masso, δυο παγκοσμίου φήμης mixologists που συνεργάστηκαν με τον Jesus Hernandez, τον Maestro Tequilero της Altos, για να δημιουργήσουν το ποτό που πάντα αναζητούσαν. Είναι ότι η απαράμιλλη γεύση και η ασύγκριτη απαλότητα της Altos, την κάνουν μια πραγματικά ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά την αυθεντική μεξικάνικη αίσθηση της super-premium tequila. Καθόλου τυχαίο λοιπόν που η Altos ψηφίστηκε ως η #1 tequila για την παρασκευή Margarita, στην ψηφοφορία του περίφημου Drinks International το 2023, ανάμεσα σε κορυφαίους bartenders από όλο τον κόσμο.

paloma margarita altos

advertorial Altos Tequila

Η Altos λοιπόν κλείνει το φετινό Ιούλιο, σε συνεργασία με επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικά signature cocktails -όπως η απολαυστική Altos Paloma και η πεντανόστιμη Altos Margarita - και απογειώνοντας την γευστική εμπειρία για κάθε tequila lover. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να γιορτάσετε τη World Tequila Day με τον τρόπο που μόνο η Altos ξέρει: θα τη δοκιμάσετε στην είσοδο, θα φτιάξετε μαζί το δικό σας cocktail με βάση την Altos - υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου bartender - ενώ θα σας περιμένουν και μοναδικά, αυθεντικά μεξικάνικα δώρα. Ραντεβού σε ένα από τα παρακάτω σημεία για να καταλάβετε γιατί η Altos λέει περήφανα ότι…This Is Our Tequila!

Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana (Ηρ. Πολυτεχνείου 76, Χαϊδάρι): 21 & 22 Ιουλίου
Mejico Restaurant Bar (Θράκης 10 & 28ης Οκτωβρίου 36, Αργυρούπολη): 20 & 21 Ιουλίου
Υφήλιος Bar Nationale (Προξένου Κορομηλά 1, Θεσσαλονίκη): 20 & 21 Ιουλίου
Gin Ger Cocktail Bar (Παραλία Αλμυρού, Καλαμάτα): 21 & 22 Ιουλίου
Ίσαλος Beach Club (Πλαστήρα 17Β, Βόλος): 21 & 22 Ιουλίου
Escoba (Πατριάρχου Μαξίμου 1, Κηφισιά): 21 Ιουλίου
Κόκκινος Λωτός (Ζωοδόχου Πηγής 5, Αθήνα): 21 Ιουλίου
Manitu Sunset Bliss (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου, Ηράκλειο): 21 Ιουλίου

paloma margarita altos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.