Πρεμιέρα για τα Schweppes Sunset Soirees στον κήπο του "Black Duck"

Η νέα σειρά sunset events του Schweppes, σε συνεργασία με το Αθηνόραμα και τον Best 92.6, εγκαινιάστηκε σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Schweppes

Την ώρα που ο ήλιος έδυε, συναντηθήκαμε την Πέμπτη 22 Ιουνίου στο πρώτο Schweppes Sunset Soiree, σε έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Αθήνας. Ο δραστήριος πολυχώρος του "Black Duck Garden", προικισμένος με μια μικρή πράσινη όαση υποδέχτηκε το Αθηνόραμα και τον Best 92.6 για μια ξεχωριστή βραδιά με δημιουργικά cocktails εμπνευσμένα από τo Schweppes. Την κινηματογραφική ατμόσφαιρα συμπλήρωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Best 92,6 Θεοδόσης Μίχος με ένα εκλεκτικό set.

Schweppes

Ο φοίνικας που φύτεψε κάποτε η βασίλισσα Αμαλία υπάρχει ακόμη στον εσωτερικό κήπο με τα μαρμάρινα αγάλματα και τα τρεχούμενα νερά από τα σιντριβάνια, όπου απολαύσαμε τις ευφάνταστες προτάσεις μιας έμπειρης ομάδας bartenders με επικεφαλής την ταλαντούχα bar consultant και Brand Ambassador του Schweppes Μαίρη Ταλαιπώρου. Από την άκρως καλοκαιρινή cocktail list δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα πιο iconic καλοκαιρινά cocktails, η "Paloma Sunset", ούτε μια εναλλακτική πρόταση στο κλασικό τζιν- τόνικ που δοκιμάσαμε ως "Paradise is Lemonade". Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις signature επιλογές "Viejo Amargo" και το ολόφρεσκο mocktail "Strawberry Smash".

Schweppes

Το ραντεβού μας στο "Black Duck Garden" ανανεώνεται για την Πέμπτη 29 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμα  θεματικές βραδιές, μέχρι τα μέσα Ιουλίου (6, 13/7). To Schweppes μας καλεί στην καταπράσινη όαση της πλατείας Κλαυθμώνος για να πιούμε και να φάμε ακούγοντας ωραίες μουσικές, αφού τη λίστα των γευστικών cocktails με Schweppes, σιγοντάρει ιδανικά το ειδικά διαμορφωμένο για τα Schweppes Sunset Soirees μενού της κουζίνας του "Black Duck Garden". Από τα decks της "Μαύρης Πάπιας" θα περάσουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Best 92.6, οι οποίοι ενώνουν δυνάμεις με το Αθηνόραμα για μια σειρά δροσερών events. 

Schweppes

Ανακάλυψε τον μοναδικό κόσμο εμπειριών του Schweppes εδώ.
The Black Duck Garden | Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, 10561, Αθήνα | 2103252396 | Instagram

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

Black Duck Garden

Παπαρρηγοπούλου 5-7, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.