Μια νύχτα στο δάσος του Μέλανα Δρυμού

Το “The Monkey Wunderbar” αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά του Monkey 47, σε μία μοναδική βραδιά στο Pirée.

MONKEY47 @PIREE

Πολύπλοκο και αφιλτράριστο. Με αρκετά -όπως υποδηλώνει άλλωστε και ο αριθμός στο όνομά του- βότανα, τα οποία έξοχα συνδυάζονται σε ένα τελικό αποτέλεσμα ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Ένα gin που τιμά κάθε πτυχή του genre και ταυτόχρονα κάνει το δικό του statement. Πολυσύνθετο και ισορροπημένο, πικάντικο και φρέσκο στο τελείωμα. Απολαμβάνεται τόσο σκέτο όσο και σε -οποιοδήποτε σχετικό ή πιο ασυνήθιστο- cocktail. 

Αυτό ακριβώς είναι το Monkey 47, που φρόντισε να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά τις ρίζες του, μεταφέροντας εκλεκτούς καλεσμένους για ένα βράδυ από τον Πειραιά στη μαγεία του δάσους του Μέλανα Δρυμού. Το Pirée μεταμορφώθηκε σε ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό δάσος, γεμάτο με μυστηριώδεις εκπλήξεις, φέρνοντας κάτι από το Schwarzwald της Γερμανίας στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

MONKEY 47 2

Αρχικά, η εκκεντρικά γοητευτική και γοητευτικά εκκεντρική 'Lady Bollenhut' υποδέχθηκε τους καλεσμένους προσφέροντας τους ένα δροσιστικό Monkey Gimlet με το εντυπωσιακό της κρινολίνο, λίγο πριν αυτοί κάνουν το πρώτο βήμα μέσα σε μια ονειρική και ταυτόχρονα dark διαδρομή.

MONKEY 47 1

Τη σκυτάλη πήραν οι bartenders του Monkey Wunderbar, σε μία τελετή μύησης των επισκεπτών που δεν περιελάμβανε κάποιο περίεργο τελετουργικό αλλά τρία απολαυστικά cocktails, τα "Monkey and tonic”, "Mai monkey” και "Monkey’s knees”. 

Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το Monkey shot, το οποίο προσφερόταν στους προσκεκλημένους με το χτύπημα ενός κουδουνιού. Οι πιο τολμηροί, ανέβηκαν στον επάνω χώρο, εκεί όπου μία αινιγματική fortune-teller προέβλεπε το μέλλον για εκείνους που είχαν το θάρρος να το αντέξουν, προτείνοντας παράλληλα το ιδανικό Monkey 47 cocktail γι’ αυτούς. Κερασάκι στην τούρτα, το άκρως εντυπωσιακό aerial performance από χορευτές με τη μορφή εξωτικών πτηνών και οι μοναδικές  μελωδίες των "Tenorman and friends”.

MONKEY 47 4

MONKEY 47 3

Βρετανικές παραδόσεις, ινδικά μπαχάρια και μοναδικότητα του Μέλανα Δρυμού. Όλα αυτά μπήκαν στο σέικερ σε μία θαυμάσια βραδιά, που θα κάνει καιρό να ξεχαστεί. Ακριβώς όπως και η πρώτη γουλιά του Monkey 47.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.