Mojo

Ένα ιστορικό rock στέκι της Αθήνας ανοίγει το μουσικό του κήπο (ένα από τα καλοκαιρινά must της πόλης). Και –δίχως να αλλάζει την κλασική του συνταγή– φτιάχνει μια μεγάλη παρέα που δίνει καθημερινά το «παρών».

Mojo

Ένα ιστορικό rock στέκι της Αθήνας ανοίγει το μουσικό του κήπο (ένα από τα καλοκαιρινά must της πόλης). Και –δίχως να αλλάζει την κλασική του συνταγή– φτιάχνει μια μεγάλη παρέα που δίνει καθημερινά το «παρών».

Mojo - εικόνα 1

Είναι κάποιες φορές –ειδικά τώρα που έφτιαξε ο καιρός– που δεν θέλεις η έξοδός σου να έχει πολλές εντάσεις. Θέλεις μόνο ένα όμορφο, οικείο και χαλαρωτικό spot για να τα πεις και να τα πιεις με την παρέα σου. Και το άνοιγμα της αυλής του «Μοjo», όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, είναι ιδανικός προορισμός για χαλαρές βραδιές... στ’ ανοιχτά – ακόμη και στην καρδιά της πυκνοκατοικημένης γειτονιάς των Ιλισίων.

Κρυμμένος πίσω από το κτίριο όπου στεγάζεται το club το χειμώνα, αυτός ο εξαιρετικά φροντισμένος κήπος, γεμάτος παρτέρια με φυτά και stands ποτού πάνω σε κιούπια και χτιστά πηγάδια, είναι ό,τι πρέπει για κουβέντες με τη διακριτική συνοδεία της μουσικής. Η μουσική –που ασφαλώς ακούγεται πιο δυνατά στο εσωτερικό του λιθόκτιστου club– είναι πάντα rock (με blues και funk μπολιάσματα) και λειτουργεί… ενωτικά για τις παρέες των τριανταπεντάρηδων –και όχι μόνο– που συρρέουν πια από κάθε περιοχή της πόλης ακόμη και τις δύσκολες καθημερινές. Και όχι μόνο αυτό: 18 χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε το club και οι θαμώνες έχουν δημιουργήσει πλέον μια μεγάλη παρέα, η οποία όχι μόνο θεωρεί στέκι της το «Mojo», αλλά συμμετέχει και στις διάφορες δράσεις του, όπως οι συχνές «σπορτίφ» εκδρομές που περιλαμβάνουν rafting ή και ιστιοπλοΐα.

Εν τω μεταξύ, στις ξύλινες μπάρες του club το παιχνίδι του boozing, το οποίο ταιριάζει πολύ στη rock διασκέδαση, καλά κρατεί. Άλλωστε, στα ράφια του βρίσκονται πολλές δυσεύρετες ετικέτες από malt whiskies, ενώ οι bartenders εκπαιδεύονται συνεχώς μέσα από σεμινάρια και γευσιγνωσίες. Καμάρι και πρόταση, τέλος, του club είναι οι δροσιστικές Frozen Margaritas.

Info

MOJO Παπαδιαμαντοπούλου 36, Ιλίσια, 2107757033, ανοιχτό καθημερινά, από τις 8 μ.μ., η είσοδος είναι ελεύθερη. Το απλό ποτό κοστίζει € 7.

Περισσότερες πληροφορίες

Mojo

Παπαδιαμαντοπούλου 36, Ιλίσια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.