Boom Boom

Στο ξύλινο dancefloor της «Boom Boom» αναβιώνουν κάθε σαββατοκύριακο οι αναμνήσεις από τα parties μιας εφηβείας που δεν λέει να τελειώσει.

Boom Boom

Στο ξύλινο dancefloor της «Boom Boom» αναβιώνουν κάθε σαββατοκύριακο οι αναμνήσεις από τα parties μιας εφηβείας που δεν λέει να τελειώσει.

Boom Boom - εικόνα 1

Eδώ και χρόνια οι βραδιές της «Boom Boom» παραμένουν αναλλοίωτες: σ’ ένα σκηνικό που φλερτάρει επίτηδες με το κιτς, παρέες κάθε ηλικίας, είτε έμαθαν τη μουσική των ’70s και των ’80s από τους γονείς τους είτε την έζησαν πραγματικά, ενώνονται στο χώρο του club με την ίδια όρεξη για χορό. Στο καλοζυγισμένο ηχοσύστημα, τα χιτάκια των Boney M, Michael Jackson, Madonna, Bee Gees αποδεικνύονται σίγουρα χαρτιά τα οποία ο μουσικός επιμελητής και manager του club Soulis V παίζει στα δάχτυλα, κερδίζοντας το στοίχημα της γεμάτης πίστας. Και όχι μόνο αυτό: από το μικρόφωνο επιβραβεύει τον κόσμο που χορεύει, διαβάζει τις αφιερώσεις των θαμώνων, εύχεται τα καλύτερα σε όσους γιορτάζουν και μας αποτρέπει από το να καπνίζουμε, να πίνουμε ή να κάνουμε τρενάκι πάνω στην πίστα. Πρώτα η ασφάλεια…

Μπαλόνια, λαμπιόνια με εναλλασσόμενα χρώματα, ανθοδέσμες και άλλες ζωηρές διακοσμητικές ιδέες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ευθυμίας, η οποία και απογειώνεται στην πίστα. Με τα λέιζερ, τις ντισκομπάλες τα φωτορυθμικά και τις σαπουνόφουσκες να «αλαλιάζουν» πάνω από τα κεφάλια μας, ο χορός είναι ασταμάτητος και ακομπλεξάριστος, θυμίζοντας τα καλύτερα σπιτικά parties που ζήσαμε ποτέ. Και όπως άλλωστε επιβάλλει η παράδοση των σπιτικών parties, οι θαμώνες φεύγουν χαμογελαστοί, με δωράκια –όπως οι αναπτήρες και τα αυτοκόλλητα με την επιγραφή «Ι Love Boom Boom»– τα οποία επισφραγίζουν τη σχέση αγάπης που συνδέει την… παλιά ντισκοτέκ με τους θαμώνες της.

DATA

  • Η είσοδος με ποτό κοστίζει € 15 (φοιτητικό εισιτήριο τις Παρασκευές € 10).
  • Η απλή φιάλη κοστίζει € 100 και η σπέσιαλ € 120.
  • Όλα τα ποτά κοστίζουν € 6.
  • Για την περίοδο των γιορτών η discotheque «Boom Boom» θα λειτουργεί από την Τρίτη έως και το Σάββατο.
  • Περισσότερες πληροφορίες

    Boom Boom

    Λεωφ. Θησέως & Λεωφ. Ποσειδώνος, Τζιτζιφιές
    • Clubs

    Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    Για bar hopping στη Λευκωσία

    Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

    WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

    Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

    Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

    Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

    Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

    Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

    Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

    Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

    Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.