Discotheque Boom Boom

Αν δεν έχεις χορέψει στην πίστα της, τότε δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει disco. Ανέπαφη απ' το χρόνο, η «Discotheque Boom Boom» είναι ίσως ό,τι πιο original έχει να επιδείξει το αθηναϊκό nightlife.

Discotheque Boom Boom

Αν δεν έχεις χορέψει στην πίστα της, τότε δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει disco. Ανέπαφη απ' το χρόνο, η «Discotheque Boom Boom» είναι ίσως ό,τι πιο original έχει να επιδείξει το αθηναϊκό nightlife.

Discotheque Boom Boom - εικόνα 1

«Δεν θα σου πω και πολλά. Πάρε εσύ συνέντευξη από τον εαυτό σου και γράψε ό,τι βλέπεις» ήταν το καλωσόρισμα του ιδιοκτήτη, hoster και μουσικού επιμελητή της κλασικής ντισκοτέκ «Βοοm Boom», του DJ Soulis «V». Έξοχος οικοδεσπότης και πληθωρική προσωπικότητα, ο μεσήλιξ κύριος Σούλης –αν και αρνείται τη φωτογράφηση– είναι η ψυχή του πάρτι: παίζει με original βινίλια, «πειράζει» τα φωτορυθμικά, γεμίζει την πίστα με σαπουνόφουσκες και αφιερώνει τα τραγούδια του σε όλους. Παράλληλα, καλωσορίζει τον κόσμο από το μικρόφωνο («ένα χειροκρότημα για όσους έρχονται πρώτη φορά στην disco μας»), επιβραβεύει όσους χορεύουν («πολύ ωραία, πάμε!») και υπενθυμίζει τους κανόνες του dancefloor: όχι ποτό (για να μη γλιστρήσουμε), όχι τσιγάρο (για να μην καούμε), όχι «τρενάκι» (για να μη μας πατήσουν).

Το πρόγραμμα του Soulis «V» θα διανθιστεί με blues, latin και '60s shake επιτυχίες, θυμίζοντας τη δομή ενός σχολικό πάρτι, όμως τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα αείμνηστα hits των '70s και των '80s, τα οποία δίνουν το σύνθημα για χορό μέχρι τελικής πτώσης και κρατούν τον κόσμο στην ξύλινη πίστα. Ακομπλεξάριστοι, πολύχρωμοι, ζωηροί, όλοι χορεύουν με την ψυχή τους και γίνονται ένα με το kitsch-tech ντεκόρ της παλιάς ντισκοτέκ: μπαλόνια, λάμπες με εναλλασσόμενα φωσφορίζοντα χρώματα, κόκκινες υφασμάτινες καρδιές, χρυσές σπειροειδείς ράβδοι, ανθοδέσμες από οπτικές ίνες κι ένα σωρό μαραφέτια που θα ντρεπόσουν να βάλεις στο σπίτι σου διατηρούν ακέραιο το happy mood και ζωντανή την υπόσχεση να επιστρέψεις στην παλιά ντισκοτέκ με όλη την παλιοπαρέα…

DATA

  • H είσοδος με ποτό κοστίζει € 15 (φοιτητικό εισιτήριο τις Παρασκευές € 10).
  • Η απλή φιάλη κοστίζει € 100 και η σπέσιαλ € 120.
  • Όλα τα ποτά κοστίζουν € 6.
  • Η «Discotheque Boom Boom» θα είναι ανοιχτή όλη την περίοδο των εορτών, από τις 10 μ.μ.
  • Περισσότερες πληροφορίες

    Boom Boom

    Λεωφ. Θησέως & Λεωφ. Ποσειδώνος, Τζιτζιφιές
    • Clubs

    Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    Για bar hopping στη Λευκωσία

    Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

    WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

    Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

    Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

    Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

    Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

    Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

    Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

    Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

    Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.