
Για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, το Walk In Athens μεταμορφώνεται σε μια γωνιά με αλεγρία, που θυμίζει τα ισπανικά tapas bars και φιλοξενεί εξαίρετους γευσιπλάστες σε μια συνθήκη γεμάτη καλά κρασιά, νόστιμες προτάσεις και γενικότερα ωραία vibes.
Κάθε εβδομάδα του Σεπτεμβρίου λοιπόν, στον δημοφιλή ολοήμερο χώρο του αριθμού 56 της οδού Μαυρομιχάλη θα φιλοξενείται ένας διαφορετικός guest chef που θα 'καταλαμβάνει' την κουζίνα του Walk In. Tις δημιουργίες του θα πλαισιώνουν επιλεγμένα κρασιά από καταπληκτικούς παραγωγούς, σε μια τελετουργία που θα θυμίζει ένα μικρό ταξίδι μέσα από γεύσεις, πιάτα και ποτήρια.


Η αρχή γίνεται με τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Αλέξανδρο Τσιοτίνη, μαζί με το κτήμα Λίγας από την Πέλλα (03/09). Ακολουθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου ο σεφ Βασίλης Γεωγλερής του Papillon Bistro, συνδυαστικά με το Domaine des Marnes Blanches ενώ μια εβδομάδα αργότερα (16/09) τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο πολύ αξιόλογος Νίκος Ντιναπόγιας του Felicita Athens, παρέα με τα κρασιά του Κτήματος Ορφανού από την Πάτρα.
Στις 23 Σεπτεμβρίου, τα της γευστικής διεργασίας αναλαμβάνει η εξαίρετη Ελένη Σαράντη του Osteria Mamma μαζί με Papadopoulos Viticulture/ Rapsani. Γκραν φινάλε με 'Άνταμ Κοντοβά (ασφαλώς του βραβευμένου με Top Notch από τους Χρυσούς Σκούφους, Ex Machina), συν Αμπελοστράτες από τη Ζάκυνθο (30 Σεπτεμβρίου).
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.