Το 'Peanuts' είναι μια παμπ που (σε) φέρνει (σ)την Άνοιξη

Μία φρέσκια ολοήμερη επιλογή κι ένα δυνητικό στέκι για κάθε τύπο ή παρέα που μένει ή τριγυρνά στα βορειότερα των βορείων προαστίων.

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη

Και εγένετο 'Peanuts' στην Άνοιξη. Πώς όμως; Από τη μία, συναντάμε τον Χρήστο Ευκρατίδη, έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο γνωρίζει τον τρόπο να δημιουργεί χώρους φιλόξενους και σημεία που κάνουν γκελ αμέσως κατά την άφιξή τους αλλά και πολύ μετά από αυτήν. Του λόγου το ασφαλές επιβεβαιώνουν μέρη σαν το 'Noel' και το 'Drunk Sinatra', των οποίων υπήρξε ιδιοκτήτης (και ασφαλώς το πολύ επιτυχημένο 'Doors', που εδώ και 4 καλοκαίρια τρέχει στην 'Ίο).

Από την άλλη, υπάρχει ο Κώστας Τσίτσας, παλιά καραβάνα στον χώρο των media και ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στο σύμπαν των περιοδικών στη χώρα μας, με θητεία, μεταξύ άλλων σαν εκδότης της ελληνικής έκδοσης του Esquire και της αντίστοιχης του Playboy. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη Δήμητρα Βέτσου, για να παρουσιάσουν μαζί ένα σημείο στα ΒΠ και τη γειτονιά τους, την Άνοιξη, που φιλοδοξεί να γίνει στέκι.

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη 1

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη 8

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη 6

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη 11

Μπάρα ζεστή και ανοιχτόκαρδη, κλασικά οικείος χώρος, αβίαστα κουλ ατμόσφαιρα, δροσερός κήπος, ωραίες μουσικές (δε χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις σε αυτό καθώς ο Χρήστος Ευκρατίδης έχει γράψει κάμποσα χιλιόμετρα στο σπορ) και λαχταριστό comfort food αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του ολοκαίνουριου ολοήμερου σποτ, που δειλά-δειλά ξεκίνησε μέσα στο καλοκαίρι αλλά ουσιαστικά συστήνεται αυτή την εποχή στο κοινό και αποτελεί ένα δυνητικό στέκι για κάθε τύπο ή παρέα που μένει ή τριγυρνά στα βορειότερα των βορείων προαστίων.

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη 14

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη 16

Στο πεδίο των ποτών του 'Peanuts', πέρα από μία ορθά δομημένη κάβα, ακολουθείται η γραμμή των all time classic cocktails, ενώ ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο πεδίο του φαγητού. Για όσα καταφθάνουν επί του πιάτου, βλέπεις, μεριμνά η Μυρσίνη Λαμπράκη, με το κρέας να έχει την τιμητική του, σε προτάσεις που παίζουν σόλο αλλά συνοδεύουν και οτιδήποτε υπάρχει στο ποτήρι σου.

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη 15

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη 19

Η παμπ Peanuts του Χρήστου Ευκρατίδη και του Κώστα Τσίτσα στην Άνοιξη 18

 


Info

Λεωφ. Μαραθώνος 54 & Αγίου Αθανασίου, 'Άνοιξη
Τηλ. 210 6269000
IG: @peanutsthepub

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το Περιστέρι έχει ένα νέο all day μπαρ-σουξέ

Ένα all-day meeting point στα Δυτικά για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα early drink ακριβώς μετά το γραφείο, με όλα του τα παρελκόμενα αλλά και να δώσουν το κάτι παραπάνω σε κάθε συνθήκη της ημέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/04/2026

Γοργόνα: Ένα νέο καφενείο έρχεται στο Παγκράτι

Μία πολύ δυνατή ομάδα υπογράφει το επερχόμενο σποτ της δημοφιλούς γειτονιάς, που είναι σίγουρο πως θα απασχολήσει.

Ένας σκοτεινά κομψός Όφις μόλις τρύπωσε στην καρδιά του Παγκρατίου

Το ολοκαίνουριο μπαρ στην Σπύρου Μερκούρη έχει urban χαρακτήρα και εσάνς καταφυγίου για όποιον συχνάζει στο Παγκράτι.

Γιατί το 'Baba Au Rum' παραμένει ένα σπουδαίο μπαρ για την Αθήνα και τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, έσβησε 17 κεράκια στην τούρτα της ζωής του.

Το αγαπημένο all day "Lovely Days" στο Περιστέρι είναι όνομα και πράγμα

Ένα all-day meeting point στα Δυτικά για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα early drink ακριβώς μετά το γραφείο, με όλα του τα παρελκόμενα.

Tρία από τα πιο επιδραστικά μπαρ της Ευρώπης στο Naked Athens

Η Αθήνα φιλοξενεί το New Nordic movement στο σποτ της πλατείας Αγίας Ειρήνης, με ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο και ένα άχαστο guest shift.