Η 'Zebra' ακούει και φέτος jazz

Live Jazz Sessions – Season 2 Vol. 1 στο αγαπημένο μπαρ του Ψυχικού, με πρεμιέρα για φέτος στις 18 Οκτωβρίου.

Zebra bar ψυχικό

Τρίτη χρονιά για το 'Zebra Bar' που έχει αλλάξει τα δεδομένα στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού αλλά και σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή. Η έμφαση στην ποιότητα και η υψηλή αισθητική, που αποτυπώνονται και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, διαμόρφωσαν ένα μπαρ με ξεκάθαρα δικό του χαρακτήρα, ταυτότητα, στυλ.

Φέτος ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα ξεκινώντας από τον ίδιο τον χώρο που ανανεώθηκε προσθέτοντας έξτρα πόντους κομψότητας, νέα cocktails που ήρθαν να συμπληρώσουν την ήδη εξαιρετική λίστα ποτών και το μικρό πλην όμως ουσιαστικό μενού φαγητού που απόκτησε και άλλα νόστιμα πιάτα, συν το service που στέκεται πάντοτε στο ύψος των περιστάσεων.

Και έπειτα, η μουσική. Αυτή που έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν του 'Zebra'. Αναμφισβήτητα από τις καλύτερες στην πόλη, με σημαντικούς DJs στα decks αλλά και με lives που έχουν αγαπηθεί πολύ.

Συνεχίζοντας, λοιπόν την παράδοση, η σεζόν ξεκινά με το πρώτο για φέτος Live Jazz Session, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, στις 20:30. Lounge Jazz από την Κατερίνα Αδαμοπούλου, που την χαρακτηρίζουν οι υψηλού επιπέδου αυτοσχεδιασμοί και η αυθεντική τζαζ χροιά της φωνής της, ενώ θα τη συνοδεύουν ο Τρύφωνας Τύπου στο πιάνο, ο Γιώργος Ρούλος στο double bass και ο Αναστάσης Γούλιαρης στα ντραμς.

Zebra Jazz


Info
Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό
Tηλ./ Kρατήσεις: 6986 391009

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Zebra Bar

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.