Cocktail Party από τα Athens Cocktails στη Δημοτική Αγοράς της Κυψέλης

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γευτούν τα προτεινόμενα από επαγγελματίες του χώρου cocktails.

Athens Cocktails

Τα Athens Cocktails διοργανώνουν ένα Cocktail Party υπό την αιγίδα των Reverb Sessions, μία συνεργασία της Modular Expansion, του Cannibal Radio και του Μπη σαιντ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην Δημοτική Αγοράς της Κυψέλης και με την υποστήριξη των Skinos Mastiha Spirit, Votanikon Gin, Otto's Athens Vermouth και Antica Formula. Από το μεσημέρι στις 3 μ.μ. έως αργά το βράδυ στις 11.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γευτούν τα προτεινόμενα από επαγγελματίες του χώρου cocktails. Θα υπάρχει κινητό Cocktail Bar δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα να έρθει σε επαφή και να γευτεί υψηλής ποιότητας Cocktails και υπηρεσιών Fine Drinking υπό τον ήχο καταξιωμένων Disc Jockey όπως οι Drosis, Thanasis Karanikas, Lockbird και Yuda Dahan.

Athens Cocktails

Τα Athens Cocktails δημιουργήθηκαν το 2015 με σκοπό την προώθηση του αναπτυσσόμενου χώρου της ελληνικής τέχνης στην εστίαση που πλέον έχει διεθνή αναγνώριση, πολλά βραβεία και διακρίσεις. Σκοπός των Athens Cocktails είναι να αναδείξουν και να διατηρήσουν την ελληνική εστίαση στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως. Τα Athens Cocktails διαθέτουν και δικές τους σελίδες στο Instagram και στο Facebook, όπου που ο κόσμος δείχνει με έκδηλο τρόπο την αγάπη του.

Athens Cocktails

Με την Υποστήριξη: 

  • Skinos Mastiha Spirit: Με ιστορία που ξεπερνά τα 2.500 χρόνια η Μαστίχα Χίου έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Ο Skinos χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραδοσιακές τεχνικές συλλογής και επaεξεργασίας της μαστίχας έχει τοποθετήσει αυτό το παραδοσιακό Ελληνικό απόσταγμα πίσω από τα καλύτερα bar του κόσμου και είναι πλέον η Ν. 1 μαστίχα παγκοσμίως.
  • Votanikon Gin: Όταν δημιουργείς ένα Ελληνικό τζιν, η φύση είναι το καλύτερο σημείο για να ξεκινήσεις. Τα 20 βότανα που απαρτίζουν το μπουκέτο του συλλέγονται από όλη την Ελλάδα δημιουργώντας ένα πραγματικά Ελληνικό London Dry Gin που σας υπόσχεται το πιο νόστιμο Gin & Tonic.
  • Otto's Athens Vermouth: Ένα μοναδικά Ελληνικό vermouth που παρασκευάζεται με αγάπη και μεράκι. Υψηλής ποιότητας Ελληνικό κρασί αρωματίζεται με ροδοπέταλα, αψιθιά, φύλλα ελιάς και διάφορα άλλα φρούτα και βότανα που ευδοκιμούν κάτω από τον Ελληνικό ήλιο. Απολαύστε το με ένα Athenian Spritz.
  • Antica Formula: Παράγεται με την ίδια συνταγή από το 1786, κάνοντάς το το παλαιότερο vermouth του κόσμου. Το ξεχωριστό του άρωμα βανίλιας, μπαχαρικών και αποξηραμένων φρούτων το κάνει το ιδανικό vermouth για το Perfect Negroni.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Φωκίωνος Νέγρη 42 & Σποράδων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.