To "Barro Negro" πάει θάλασσα

Κάθε Κυριακή, μία φιέστα με έμπνευση από το Μεξικό σε περιμένει στο "Helios", δίπλα στην πισίνα του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία μπαρ της Αθήνας αλλά και του πλανήτη.

Barro Negro x Helios @FS Athens

Πίσω στον Ιούλιο του 2019, οι Γιώργος Καβακλής και Στέλιος Παπαδόπουλος παρουσίαζαν στον αθηναϊκό bar χάρτη το "Barro Negro Athens", με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν ένα μέρος που θα υπηρετεί πιστά τα spirits του Μεξικό. Σε δεύτερη ανάγνωση, επιθυμούσαν να καταρρίψουν κάποια από τα στερεότυπα που σχετίζονται με την τεκίλα - μάλλον ξέρεις ποια είναι αυτά και δε χρειάζεται να επεκταθούμε. 4 χρόνια αργότερα, το αγαυένιο spot της Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας και στα πέριξ της Πλατείας Κλαυθμώνος, έχει καταφέρει πολλά περισσότερα, φτάνοντας μάλιστα μία ανάσα από τα 50 κορυφαία μπαρ του πλανήτη, στη λίστα των The World's 50 Best Bars (νο. 52 στη λίστα 51-100). 

Κάθε Κυριακή και μία φιέστα

Αυτή τη φορά και για κάθε Κυριακή του καλοκαιριού, ενώνει τις δυνάμεις του με το "Helios" του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" για να κάνει λίγο πιο fun της Κυριακές εντός των αστικών τειχών. Το δημοφιλές place to be της Αθηναϊκής Ριβιέρας, παρουσιάζει το The Sunday Residence σε συνεργασία με το "Barro Negro Athens", προσφέροντας στους επισκέπτες την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, κάθε Κυριακή από τις 16.00.

Γεννημένη από το κοινό πάθος για τη Λατινική Αμερική, η συνεργασία αυτή αναδεικνύει μια επιλογή από τα δημιουργικά κοκτέιλ του "Barro Negro", που δίνουν μια μοντέρνα πνοή σε εμβληματικά μεξικάνικα αποστάγματα, καθώς και ξεχωριστές εμπειρίες ποτού όπως το signature Margarita trolley που επιτρέπει στους επισκέπτες να φτιάξουν το δικό τους προσαρμοσμένο twist στο κλασικό κοκτέιλ. 

Barro Negro x Helios @FS Athens 10

Πέρα από τη μεξικάνικη επιλογή ποτών, τρία είδη τάκος (με μπακαλιάρο, χοιρινό και κοτόπουλο) προσφέρουν το ιδανικό pairing για να συνοδεύσεις τα κοκτέιλ σου και να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα με θέα στον Σαρωνικό Κόλπο. 

Τι πίνεις λοιπόν εδώ; 

Αρχικά, τη διάσημη Barro Negro Margarita -ένα αρωματικό μείγμα tequila blanco, med orange liqueur και λάιμ. Έπειτα, το λαχταριστό Mayan's Punch με tequila reposado, καφέ, λάιμ, passion fruit, tepache και λακτόζη, καθώς και το Los Abuelos, με tequila blanco, mezcal, βοτανικό λικέρ, ελαιόλαδο, μάραθο, λάιμ και αρωματικό αλάτι.

Barro Negro x Helios @FS Athens 1

Barro Negro x Helios @FS Athens 6

Barro Negro x Helios @FS Athens 11

"Αυτή είναι μια πραγματικά συναρπαστική συνεργασία", σχολιάζει ο Στέλιος Παπαδόπουλος, συνιδρυτής του 'Barro Negro Athens', προσθέτοντας: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που για πρώτη φορά φέρνουμε τα κοκτέιλ μας, την ενέργεια και την αγάπη μας για το Μεξικό σε έναν τόσο εμβληματικό χώρο. Τα ποτά που έχουμε ειδικά σχεδιάσει για το The Sunday Residence στο Helios θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να μυηθούν στις ξεχωριστές γεύσεις της τεκίλας και του μεσκάλ"

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Barro Negro

Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 15, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.