Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου καταλαμβάνουν την Αθήνα

Μαζί με το Athens Bar Show καταφθάνει και η Athens Bar Week αλλά και ένα αξέχαστο πάρτι στην Τεχνόπολη.

Athens Bar Week

Όπως κάθε χρόνο κατά τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, η Αθήνα γίνεται μία τεράστια μπάρα και αιτία είναι ασφαλώς το Athens Bar Show. Φέτος, δεν περιορίζεται στις δύο ημέρες της έκθεσης και την Τεχνόπολη αλλά μεγαλώνει και γίνεται πιο εξωστρεφές μέσω της Athens Bar Week.

Από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη (10/11) πολλά, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά θα συμβούν στο Αθηναϊκό Bar Scene. Η Athens Bar Week είναι, ουσιαστικά, μία παράλληλη ενέργεια που φιλοδοξεί να αναπτύξει μια έντονη, εξωστρεφή δυναμική και vibe που θα συμπληρώνει τη μεγάλη γιορτή των μπαρ και των spirits.

Κατά τη διάρκεια των 4 ημερών της, καταναλωτές και επαγγελματίες, επισκεπτόμενοι τα σημαντικότερα μπαρ της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να "ταξιδέψουν" στο experience που χαρίζουν τα μεγαλύτερα cocktail bars του πλανήτη, οι άνθρωποι των οποίων θα βρίσκονται εκείνες τις ημέρες στην Αθήνα, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, pop ups και take - overs.

Το ABS Closing Party

Η Πέμπτη 10 Νοεμβρίου θα σηματοδοτήσει το επίσημο τέλος της Athens Bar Week με το Closing Party στην Τεχνόπολη, όπου μερικά από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ. Από τις 17:00-23:30 στην Τεχνόπολη άπαντες θα γιορτάσουν το τέλος του Athens Bar Show με το ABS Closing Party, μαζί με μουσική από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και τους παραγωγούς του.


Info

Athens Bar Show 2022
Ημερομηνίες: 8 και 9 Νοεμβρίου 2022
Είσοδος επισκεπτών: 11:00 - 19:00 
Κλείσιμο έκθεσης: 20:00
www.athensbarshow.gr

Το εισιτήριο εισόδου στο Closing Party κοστίζει €15 και περιλαμβάνει ένα κοκτέιλ/ποτό. Κάθε επιπλέον ποτό αγοράζεται  από τα μπαρ στην τιμή των €8.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.