Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Casablanca Θεσσαλονίκη

Ήταν 4 Οκτωβρίου 2018 όταν το "Casablanca Social Club" άνοιγε τις πόρτες του, δίνοντας ζωή στη λευκή έπαυλη του αριθμού 18 της Βασιλίσσης Όλγας και βάζοντας το δικό του λιθαράκι ώστε η νύχτα της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει κάτι διαφορετικό.

Το πανέμορφο διατηρητέο εξοχικό μεταμορφώθηκε σε ένα συγκλονιστικό μπαρ, όπου κάθε χώρος και κάθε όροφος έχει μελετηθεί, φέρνοντας αβίαστα στο μάτι και το μυαλό ένα νοσταλγικό σκηνικό των δεκαετιών 1940 και 1950. Στο ισόγειο πρωταγωνιστεί η μακρόστενη μπάρα και το prive σαλόνι με οικοδεσπότη τον έμπειρο bartender Αλέξανδρο Σουρμπάτη. 

Σουρμπάτης Casablanca

Πλέον, το δημοφιλές σποτ με τις ιωνικές κολώνες, τα αετώματα με μπαρόκ στοιχεία και το κομψότατο εσωτερικό ετοιμάζεται να σβήσει 4 κεράκια στην τούρτα και θα το κάνει με τον αντίστοιχο θόρυβο. 

CASABLANCA SOCIAL CLUB ΠΑΡΤΙ

Ένα  τετραήμερο non-stop πάρτι θα στηθεί στους χώρους του "Casablanca Social Club", αρχής γενομένης από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Από την μπάρα του βραβευμένου στα "αθηνόραμα Bar Awards" μέρους θα σερβίρουν 10 guest bartenders από διακεκριμένα μπαρ της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, των Παξών και του Διδυμοτείχου, την ίδια στιγμή που 4 αγαπημένοι guest DJs θα στρώνουν το μουσικό χαλί και ένα tribute menu στο street food θα πλαισιώνει γευστικά τα καλοφτιαγμένα ποτά. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.