Το «Space Paradise» επιστρέφει στο Faust!

Τα «διαστημικά» πάρτυ του Θοδωρή Τριανταφύλλου και της ομάδας του επιστρέφουν στην φιλόξενη σκηνή του Faust με εκλεκτούς καλεσμένους από την dance μουσική σκηνή και εντυπωσιακά performances από εγχώριους καλλιτέχνες.

Το «Space Paradise» επιστρέφει στο Faust!

Το «Space Paradise», η επιτυχημένη σειρά party που άφησε εποχή στην νυχτερινή σκηνή της Αθήνας, ετοιμάζεται να φέρει ξανά κοντά τους ravers αυτής της πόλης. Τα «διαστημικά» πάρτυ του Θοδωρή Τριανταφύλλου και της ομάδας του επιστρέφουν στην φιλόξενη σκηνή του Faust και κάθε Σάββατο του Δεκεμβρίου σάς περιμένει μία μίξη από θεατρικά σκηνικά, light shows, έμπειρους performers και μερικούς από τους πιο εκλεκτούς Djs της εγχώριας club σκηνής.

Ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο 4/12, ετοιμαστείτε για ένα 8ωρο rave party με τους Dj Bakerman, Brotein, Thodoris Triantafillou και Ritou να μοιράζονται τα decks, ενώ ταλαντούχοι performers θα βρίσκονται επί σκηνής για να σας ξεσηκώσουν.

Info: Κάθε Σάββατο του Δεκεμβρίου 2021: 4, 11, 18, 25/12 | ‘Ωρα διεξαγωγής: 10 μ.μ.- 6 π.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Όλες οι εκδηλώσεις στη μουσική σκηνή του Faust είναι Covid Free. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Faust

Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.