Γιορτάζουμε την "Ημέρα των Νεκρών" με σπέσιαλ Don Julio cocktails

51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα μάς προσκαλούν στην μεγαλύτερη γιορτή της μεξικανικής κουλτούρας  και σερβίρουν σπέσιαλ κοκτέιλ με τεκίλα Don Julio.

Γιορτάζουμε την «Ημέρα των Νεκρών» με σπέσιαλ Don Julio cocktails

51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα σάς προσκαλούν στην μεγαλύτερη γιορτή της μεξικανικής κουλτούρας και σας σερβίρουν σπέσιαλ κοκτέιλ με τεκίλα Don Julio. Για μια εβδομάδα, από αυτήν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, μπορείτε να συμμετέχετε στον εορτασμό της "Day of the Dead Week" και να μυηθείτε στην μεξικανική παράδοση.

Η "Ημέρα των Νεκρών" ή "Dia de los Muertos" είναι η σπουδαιότερη μεξικανική γιορτή, αφού σύμφωνα με την παράδοση αποτελεί τη μέρα της παροδικής επιστροφής των νεκρών στη γη, για να γιορτάσουν με τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους. Με την ιστορία της να ξεκινάει πριν από 3.500 χρόνια στην εποχή των Ατζέκων, η "Ημέρα των Νεκρών" έχει πλέον αναγνωριστεί από την UNESCO ως παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και γιορτάζεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου με χρωματιστές νεκροκεφαλές, χαρακτηριστικά έντονα λουλούδια, τελετουργικά και φυσικά άφθονη τεκίλα.

Η τεκίλα Don Julio σε συνεργασία με 51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα σάς προσφέρει για μια ολόκληρη εβδομάδα ένα ειδικό μενού με σπέσιαλ κοκτέιλ, όπως τη Tommy’s Margarita, την αυθεντική Paloma και το ιδιαίτερο White Negroni. Αναζητήστε το ειδικά σχεδιασμένο μενού στα συνεργαζόμενα μπαρ και με κάθε παραγγελία σάς περιμένει ένα δώρο έκπληξη.

Η λίστα με τα 51 μπαρ που συμμετέχουν στην "Day of the Dead Week":

Αττική: Amantes Amentes, Baratin, Barro Negro, Buena Vista, Coyoacan, Dos Hermanos, Garage, Garazaki, Juan Rodriguez, La Casa Azul, Las Palmas, Mi Vida, Monkey Bar, Mr Fox, Paloma, Paraiso Terrenal, Rockfellas , Zambri, Μαύρος Γάτος, Μπελ Ρέυ, Παλιάτσος
Βόλος: 40, Grappa, Lemon, Sanctus
Θεσσαλονίκη: Bad Habit, Banconar, Blue Cup, Chilai, Cottage, Dio Con Dio, El Buritto, Ensayar, Garden Of Sin, Mercado, Paraty & LOFT, The Prince , Αρχέγονο
Ηράκλειο: Dish bar
Ιωάννινα: Spitaki Cocktail Bar
Καλαμάτα: Platea
Λαμία: Degage
Λάρισα: Q
Ναύπλιο: Σοκάκι
Πάτρα: Bara, Big Ben, Distinto
Ρόδος: Μύγα
Χαλκίδα: Faros 10, Negro cocktail espresso bar, Οδός Ονείρων
Χανιά: Bristol Drink & Dine

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.