«Τα κορίτσια ξενυχτάνε» με γαλλικό στριπτίζ, girly μουσικές και πάρτι μέχρι το πρωί

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας βρήκαμε τρία σούπερ πάρτι για να γιορτάσετε το γυναικείο φύλο με κέφι αλλά και χάρη.

«Τα κορίτσια ξενυχτάνε» με γαλλικό στριπτίζ, girly μουσικές και πάρτι μέχρι το πρωί

Είτε μιλάμε για μία ακόμα αφορμή για διασκέδαση λίγες μέρες μετά το ξεφάντωμα των αποκριών, είτε ως φόρο τιμής στον αγώνα των γυναικών για ισότητα, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.
Παραδοσιακά στις 8 Μαρτίου οι γυναικοπαρέες βγαίνουν να το γιορτάσουν, για αυτό και εμείς επιλέξαμε τρία σούπερ πάρτι αποκλειστικά αφιερωμένα στο γυναικείο φύλο.

Αυθεντικό Chippendales show στο «Tres»

«Τα κορίτσια ξενυχτάνε» με γαλλικό στριπτίζ, girly μουσικές και πάρτι μέχρι το πρωί - εικόνα 1

Την Κυριακή 8/3, τη μέρα της γυναίκας, οι Γάλλοι Chippendales έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα show- εμπειρία, που ξεπερνά κατά πολύ το κλασικό στριπτίζ. Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, θεαματικά ακροβατικά, αντρικά σώματα, χορογραφία που δίνει σάρκα και οστά σε όλες τις γυναικείες φαντασιώσεις, δυνατή hip hop και dance μουσική, που δεν θα σας αφήσει να μείνετε και πολύ στη θέση σας. Θα δώσουν δύο παραστάσεις την ίδια μέρα, μία στις 7μ.μ. και μία στις 10μ.μ. στο φιλόξενο χώρο του «Tres» στη Ζοωδόχου Πηγής.

iΕίσοδος: € 25 με welcome drink | Κρατήσεις: 6944592093

«Girls just wanna have fun» στο Six d.o.g.s

«Τα κορίτσια ξενυχτάνε» με γαλλικό στριπτίζ, girly μουσικές και πάρτι μέχρι το πρωί - εικόνα 2

Το EPIC στις 7 Μαρτίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, σας υπόσχεται το απόλυτο girls night out με party anthems και καλτ μουσικές επιλογές στο «Six d.o.g.s». Ετοιμαστείτε για ένα επικό πάρτι, με αγαπημένα ποπ και RnB κομμάτια από καλλιτέχνες όπως, Rihanna, Beyoncé, Britney Spears, Christina Aguilera, The Pussycat Dolls, Madonna, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Shakira, Ricky Martin, Spice Girls, Destiny's Child, Lady Gaga, Drake, Sia, Katy Perry, Avril Lavigne, P!nk, M.I.A., Backstreet Boys μέχρι Σάκη Ρουβά και Hi-5.

iΈναρξη: 11:59μ.μ. | Είσοδος: € 5

She Links Party στο «ΚΟΤΕΣ X Booze»

«Τα κορίτσια ξενυχτάνε» με γαλλικό στριπτίζ, girly μουσικές και πάρτι μέχρι το πρωί - εικόνα 3

Η γυναικεία ομάδα του «She Links» με διοργανώτριες την Petra de Leeuw, την Oya Sanver και τη Lena Tzigounaki, θα πραγματοποιήσει ένα δυνατό πάρτι στις 7 Μαρτίου για να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. To «She Links» είναι μια ομάδα που κινητοποιείται σε δράσεις, οργανώνει εκδηλώσεις και ταξίδια που αφορούν τις γυναίκες σε διεθνές επίπεδο και αυτό το Σάββατο έρχονται στο «ΚΟΤΕΣ X Booze» για το μεγάλο τους πάρτι. Στις μουσικές θα βρίσκεται η Oya Sanver από την Κωνσταντινούπολη και guest dj της βραδιάς θα είναι η Minna Grooss από τη Δανία.

i Έναρξη: 9:30μ.μ. | Είσοδος: € 10 με ποτό

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (X- Booze)

Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.