Τα καλύτερα pre-Christmas parties στα μπαρ της πόλης

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας προτείνουμε 5 άχαστα πάρτι σε αγαπημένα μπαρ της πόλης που θα σας κάνουν να θέλετε να βγείτε από το σπίτι λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Τα καλύτερα pre-Christmas parties στα μπαρ της πόλης

Βρισκόμαστε λίγο πριν το ξεφάντωμα των γιορτών και τα μπαρ της πόλης διοργανώνουν μερικά από τα πιο ιδιαίτερα events της χρονιάς. Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας προτείνουμε 5 άχαστα πάρτι σε αγαπημένα μπαρ για να κάνετε τις καλύτερες pre-Christmas μπαρότσαρκες στην πόλη.

Τετραήμερο γενέθλιο πάρτι στο «Rudu Bar»

Τα καλύτερα pre-Christmas parties στα μπαρ της πόλης - εικόνα 1

Το cool bar των Πετραλώνων ετοιμάζεται να σβήσει το πρώτο του κεράκι σε ένα μεγάλο τετραήμερο πάρτι που θα αφήσει εποχή. Ξεκινώντας από αυτή την Πέμπτη 12/12 μέχρι και την Κυριακή 15/12 μερικοί από τους πιο αναγνωρισμένους Djs της πόλης θα πάρουν θέση πίσω από τα decks του για να δώσουν το απαραίτητο χορευτικό τέμπο στην τετραήμερη γιορτή. Συγκεκριμένα, το «Rudu» θα σβήσει το πρώτο κεράκι του με μουσική υπόκρουση τις επιλογές του Παναγιώτη Slowhand (12/12), ενώ τις επόμενες τρεις μέρες αναλαμβάνουν δράση οι Cayetano με opening set από τον dj Stiko (13/12), Matina Sous Peau (14/12) και Chacha & Hazel Grooves (15/12) για ένα κυριακάτικο απογευματινό dj set.

iΈναρξη: 9μ.μ | Είσοδος ελεύθερη

Το «Three Donkeys Bar» από την Τήνο καταλαμβάνει το «Bartesera»

Τα καλύτερα pre-Christmas parties στα μπαρ της πόλης - εικόνα 2

Την Πέμπτη 12/12 η Στοά Πραξιτέλους θα αποκτήσει κυκλαδίτικο άρωμα με την ευρηματική ομάδα του «Three Donkeys» να παίρνει θέση πίσω από τη μπάρα του «Bartesera». Οι Νικόλας Μοσχονάς, Σπύρος Απέργης και Βαγγέλης Ζάχος από το εμβληματικό μπαρ στη Χώρα της Τήνου έρχονται για μια βραδιά στην Αθήνα, για να μοιραστούν μαζί σας τις πεισματάρικες ιστορίες του «Three Donkeys», αλλά και για να σας σερβίρουν 3 ιδιαίτερα signature κοκτέιλ.

iΈναρξη: 8μ.μ | Είσοδος ελεύθερη

Street Party με τους «Vanila Swing» στην Καλλιδρομίου

Τα καλύτερα pre-Christmas parties στα μπαρ της πόλης - εικόνα 3
@cperakis

Το Σάββατο 14/12 η rock ‘n’ roll μπάντα «Vanila Swing» θα πιάσει θέση στο πεζοδρόμιο της Καλλιδρομίου, για να δώσει το ρυθμό στο μεγάλο, εορταστικό street party των Εξαρχείων. Πέντε μπαρ της περιοχής («Bourbon», «Άμα Λάχει», «Ένοικος», «Ερωδιός», «Παρασκήνιο») πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν ένα pre-Christmas πάρτι βγαλμένο κατευθείαν από τα ‘60s. Ετοιμαστείτε να χορέψετε στους ξέφρενους ρυθμούς του rock ‘n’ roll και του swing στο τελευταίο street party της χρονιάς.

iΚαλλιδρομίου 68 | Έναρξη: 8:30μ.μ | Είσοδος ελεύθερη

Χριστουγεννιάτικο Rave Party στο «Loukoumi Bar»

Τα καλύτερα pre-Christmas parties στα μπαρ της πόλης - εικόνα 4

Για όσους έχουν βαρεθεί να ακούν τα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία παίζουν παντού αυτές τις μέρες, το «Loukoumi Bar» έρχεται με μια δυνατή εναλλακτική πρόταση. Το Σάββατο 14/12 διοργανώνει ένα μεγάλο rave party με καλεσμένους γνωστούς μουσικούς παραγωγούς με διεθνή δισκογραφία και σημαντική παρουσία στα decks της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Οι Mood, Anomon και DENSEC θα αναλάβουν τις μουσικές και θα σας χορέψουν με τις εκλεκτότερες Tech House μουσικές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

iΈναρξη: 11μ.μ | Είσοδος ελεύθερη

Cocktail Party και brunch στο «Juan Rodriguez»

Τα καλύτερα pre-Christmas parties στα μπαρ της πόλης - εικόνα 5

Τις Κυριακές η μέρα ξεκινάει από νωρίς με σπέσιαλ κοκτέιλ και brunch στο «Juan Rodriguez» στο Ψυρρή. Προγραμματίστε να περάσετε μια βόλτα μετά το shopping για να χαλαρώσετε με καλές μουσικές από τους resident Djs, να απολαύσετε γευστικά κοκτέιλ για όλες τις ώρες και ελαφρύ δυναμωτικό γεύμα. Ειδικά αυτή την Κυριακή 15/12 θα σας σερβίρουν σπέσιαλ morning cocktails και νόστιμα Bloody Mary με μεξικάνικο twist, που θα συνδυάσετε ιδανικά με τις γευστικές προτάσεις του brunch.

iΈναρξη: 12μ.μ | Είσοδος ελεύθερη


Περισσότερες πληροφορίες

Bartesera

Κολοκοτρώνη 25, στοά Πραξιτέλους, κέντρο
  • Bars

Juan Rodriguez

Παλλάδος 3, Ψυρρή
  • Bars

Rudu Bar

Ευάδνης 1, Πετράλωνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.