Τα καλύτερα Halloween Parties με Τζόκερ, βαμπίρ και κολοκύθες

Είτε πρόκειται για άλλη μία αμερικανιά που λατρεύουμε να μισούμε, είτε για μια γιορτή που περιμένουμε κάθε χρόνο ως Δεύτερες Απόκριες, το σίγουρο είναι ότι ο εορτασμός του Halloween εμπνέει μια σειρά από διασκεδαστικά, θεματικά parties που δεν λέει να χάσει κανείς.

Τα καλύτερα Halloween Parties με Τζόκερ, βαμπίρ και κολοκύθες

Το Halloween, η αμερικανική εκδοχή της μεξικάνικης Μέρας των Νεκρών, γιορτάζεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Είτε πρόκειται για άλλη μία αμερικανιά που λατρεύουμε να μισούμε, είτε για μια γιορτή που περιμένουμε κάθε χρόνο ως Δεύτερες Απόκριες, το σίγουρο είναι ότι ο εορτασμός του Halloween εμπνέει μια σειρά από διασκεδαστικά, θεματικά parties που δεν λέει να χάσει κανείς. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τρομό-event που συμβαίνουν στην πόλη και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στη μεταμφίεση που έχετε κατά νου και να μπείτε στο πνεύμα για spooky εμπειρίες.

«Halloween/ Day of the Dead» στο Second Skin, 26 Οκτωβρίου

Τα καλύτερα Halloween Parties με Τζόκερ, βαμπίρ και κολοκύθες - εικόνα 1

Με το ετήσιο «Day of the Dead» πάρτι του ανοίγει τους εορτασμούς το «Second Skin», απλώνοντας το spooky θέμα του εντός και εκτός του club. Εξειδικευμένοι καλλιτέχνες αναλαμβάνουν το make-up για όσους δεν έχουν ταλέντο με τα πινέλα και ο George Fakinos υποδέχεται τον Γιώργο Καραγιάννη στα decks του main floor, ενώ στο red room τις μουσικές αναλαμβάνει ο Dr. D.

iΈναρξη: 00:00 | Eίσοδος 5€ με μπίρα

«A Spooktacular Halloween Night #8» στο Six D.O.G.S., 31 Οκτωβρίου

Τα καλύτερα Halloween Parties με Τζόκερ, βαμπίρ και κολοκύθες - εικόνα 2

Στην όγδοη έκδοση του party του «Six D.O.G.S.», τα fog machines θα δουλεύουν στο φουλ για να γεμίσουν την Αβραμιώτου και τον κήπο με καπνό, οι δαιμόνιοι DJs The Great Illuminati Party Soundsystem (πάνω) και Jack Heart vs. Panos Dimitropoulos (κάτω) υπόσχονται guilty pleasures και party anthems, τα ειδικά αχνιστά cocktails θα σερβίρονται στα 5€, θα φάτε ακόμα και Halloween κολοκυθόσουπα, ενώ θα υπάρχει και Horror Photo Booth για να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες και face painting για να σας μεταμορφώσουν.

iΈναρξη: 21:00 | Eίσοδος ελεύθερη

«Joker's Halloween Party» στο Ρομάντσο, 31 Οκτωβρίου

Όσοι από εσάς νιώθετε ότι έχετε μόνο αρνητικές σκέψεις, αν σας απασχολεί διακαώς η ίδια σας η ύπαρξη και αν πιστεύετε πως η ζωή σας είναι μια τραγωδία, το «Ρομάντσο» διοργανώνει το κατάλληλο πάρτι για εσάς. Φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο κι αν δεν προλαβαίνετε, ο ίδιος ο Τζόκερ θα το ζωγραφίσει για εσάς. Στο χώρο θα σας περιμένουν και...δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως ένα φρικαλέο photo booth, ενώ υπεύθυνοι για το soundtrack της βραδιάς θα είναι οι Roman & Saradis, Bekha Mujiri και ο G. Dimitrakopoulos.

iΈναρξη: 22:00 | Eίσοδος ελεύθερη

«All Hallows' Eve» στο ΕΚΕΙ, 31 Οκτωβρίου

Τα καλύτερα Halloween Parties με Τζόκερ, βαμπίρ και κολοκύθες - εικόνα 3

Το δυόροφο club στη Λέκκα σας καλεί σε ένα στοιχειωμένο πάρτι με μάγισσες, βαμπίρ, φαντάσματα και τέρατα, για να γιορτάσετε παρέα την επέλαση των κακών πνευμάτων με όλες τις χορευτικές επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος στο ΕΚΕΙ Πάνω, ενώ για τους πιο τολμηρούς που θα κατηφορίσουν στο υπόγειο, τους περιμένουν σκοτεινά underground anthems. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τον απόλυτο τρόμο ανάμεσα σε ιστούς, παγανιστικά σύμβολα, spooky ατμόσφαιρα και πάνω από όλα party mood.

iΛέκκα 23-25, 2103251789 | Έναρξη: 21:00 | Είσοδος 8€ με ποτό.

«Stranger Thrills Halloween Party» στο Temple Athens, 31 Οκτωβρίου

Ο Ναός μεταμορφώνεται για να γιορτάσει το πρώτο του Halloween με τη χρονομηχανή να δείχνει κάπου στα '80s του «Stranger Things». Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σε live εκτέλεση τους φοβερούς «Wedding Singers» να παίζουν σε ένα στοιχειωμένο prom night, ενώ τα dj sets του club θα αναλάβουν αμέσως μετά οι Morah, Calqulus και Fro για ένα ξέφρενο ανίερο πάρτι.

iΈναρξη: 21:00 | Προπώληση εισιτηρίων 10€

«Halloween Party» στο Galaxy Bar @ Hilton, 31 Οκτωβρίου

Στοιχειωμένη ταράτσα με θέα έχετε ξαναδεί..; Το rooftop bar του Hilton διοργανώνει ένα άκρως τρομακτικό πάρτι με θέα στη πόλη, σπέσιαλ dj sets και halloween signature κοκτέιλ ειδικά για τη βραδιά. Βάλτε τα δυνατά σας να εντυπωσιάσετε, γιατί η καλύτερη μεταμφίεση κερδίζει μία διανυκτέρευση 2 ατόμων σε ένα executive δωμάτιο με θέα στην Ακρόπολη στο Hilton Αθηνών.

iΈναρξη: 21:30 | Eίσοδος ελεύθερη

«Horror After Dark» στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, 1 Νοεμβρίου

Το τρίτο late night event στον industrial χώρο της Τεχνόπολης έφτασε και θα είναι απολύτως τρομακτικό. Τις μουσικές θα αναλάβει ειδικά για τη βραδιά η διάσημη βρετανίδα dj και ραδιοφωνική παραγωγός Jamz Supernova, ενώ πριν σκάσει την ηχητική της βόμβα θα σας έχει ήδη ζεστάνει ο Στέφανος Τσιτσόπουλος με τις τρομερές μουσικές του επιλογές. Εξιδεικευμένοι καλλιτέχνες θα αναλάβουν το τρομαχτικό μακιγιάζ σας, ενώ η ομάδα «Larp Project: Athens!» έχει ετοιμάσει ένα παιχνίδι ρόλων βγαλμένο κατευθείαν από ταινία τρόμου. Όσοι τολμάτε θα περιηγηθείτε στο τρομακτικό σκηνικό που έχει στηθεί στους χώρους του μουσείου, ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προβολές ταινιών τρόμου εποχής, για να μπείτε στο κλίμα.

iΈναρξη: 21:00 | Eίσοδος 5€ (Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα 18 ετών και άνω).

«Joker's Halloween Night» στο Tres, 2 Νοεμβρίου

Τα καλύτερα Halloween Parties με Τζόκερ, βαμπίρ και κολοκύθες - εικόνα 4

Η «Level Up Athens» σε συνεργασία με τα «Hideout Events» διοργανώνουν το απόλυτο Joker's party κατευθείαν από τη Gotham City και το σύμπαν της DC comics. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη με ιστούς, νεκροκεφαλές, σκαλιστές κολοκύθες και φυσικά τρομακτικά...happy faces. Θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, όπως το απαραίτητο Horror Booth για να φωτογραφηθείτε και make-up artists για να σας μεταμορφώσουν στον πιο τρομακτικό σας εαυτό, ενώ οι καλύτερες μεταμφιέσεις θα κερδίσουν σούπερ δώρα. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το σπέσιαλ κοκτέιλ με βάση κολοκύθα και τα αχνιστά fruit punch. Στο line up της βραδιάς έχουμε τους Charge, Chex, Fiyahkidd, Lovecraft, William, El Tigre, Sider και Craytham.

iΈναρξη: 22:00 | Eίσοδος 5€

«Athens Halloween Hunt 2019» στο Rio Skybar Athens, 2 Νοεμβρίου

Ένα μοναδικό εξωτερικό παιχνίδι γρίφων σας περιμένει στο στοιχειωμένο Γκάζι γεμάτο δράση, αδρεναλίνη και ένταση. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μία τρομακτική περιπέτεια μαζί με την παρέα σας αντιμετωπίζοντας τους πιο αιμοβόρους χαρακτήρες ταινιών που δραπέτευσαν στην πόλη. Θα τρέξετε, θα λύσετε γρίφους και θα αλληλεπιδράσετε με τους ηθοποιούς και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του event σε ένα απολαυστικό δίωρο, ενώ μετά θα ακολουθήσει Halloween After Party στον «Τεχνοχώρο Φάμπρικα».

iΠροσέλευση στο «Rio Skybar Athens»(Περσεφόνης 39Α, 6977037271): 19:00 | Συμμετοχή 80€ (ομάδα 3-7 ατόμων)

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Τεχνοχώρος Φάμπρικα

Μεγάλου Αλεξάνδρου & Ευρυμέδοντος

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.