Στο «Copper Street bar» στο Αιγάλεω απολαμβάνουμε περουβιανό street food και ωραία κοκτέιλ

Κάτι καινούργιο, φρέσκο και απολαυστικό δημιουργήθηκε στα δυτικά.

Στο «Copper Street bar» στο Αιγάλεω απολαμβάνουμε περουβιανό street food και ωραία κοκτέιλ

Το «Copper Street bar» του Παναγιώτη και της Φωτεινής είναι από μόνο του λόγος να πας στην περιοχή του Αιγάλεω και να ξαναπάς. Ένα αυθεντικό street bar, που μας συστήθηκε με εξαιρετικό καφέ του τρίτου κύματος, δροσερά κλασικά cocktails και τώρα εξελίχθηκε εμπλουτίζοντας το μενού του.

Οι νέες προσθήκες αφορούν την κουζίνα. Σε συνεργασία με το βραβευμένο και ταλαντούχο σεφ Σταμάτη Τσιλια δημιούργησαν το πρώτο περουβιανό street food, μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την περιοχή και όχι μόνο. Εκρηκτικό ceviche, πεντανόστιμα bao, τραγανές πατάτες, πληθωρικές exotic σαλάτες μέχρι εντυπωσιακά γλυκά. Τα πιάτα έχουν χαρακτήρα και γεύσεις που φλερτάρουν με τα σπιρτοζικα και δημιουργικά cocktails της μπάρας και δημιουργούν ένα ωραίο πάντρεμα.

Στο «Copper Street bar» στο Αιγάλεω απολαμβάνουμε περουβιανό street food και ωραία κοκτέιλ - εικόνα 1

Το Copper είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Είτε πιάσεις θέση έξω δίπλα στην μπάρα είτε στην κουκλιστικη αυλή με τα ωραία χρώματα και τα ζωγραφισμένα τραπέζια, ο χώρος σου ανεβάζει την διάθεση
Ξεκινάς με ένα εκπληκτικό καφέ που καβουρδιζεται ειδικά για το μαγαζί από διαλεκτες ποικιλίες και μετά απολαμβάνεις τους συνδυασμούς των πιάτων και των ροφηματων. Το βράδυ ανεβάζει στροφές με ωραίες μουσικές και δυνατές μίξεις στην μπάρα.
Πολύ συχνά έχει live από djs και συγκροτήματα και σχεδιάζει βραδιές όπως τώρα η συμμετοχή του στο Negroni Week ή οι ξεχωριστές βραδιές με σούσι. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη καθώς είναι δίπλα στο μετρό και στη Θηβών. Μια επίσκεψη και θα γίνει στέκι σας...

Περισσότερες πληροφορίες

Copper

Παλαιών Πατρών Γερμανού 5, Αιγάλεω
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.