Ένα live γεμάτο ουίσκι

Το 42 Barstronomy διοργανώνει το πρώτο Whiskey Live Night, αφιερωμένο στο «νερό της ζωής».

Ένα live γεμάτο ουίσκι

Το 42 Barstronomy αποφάσισε να εγκαινιάσει την καλοκαιρινή περίοδο της αθηναϊκής διασκέδασης μ’έναν μοναδικό τρόπο...ένα Whiskey Live! Έτσι, το Σάββατο 18 Μαΐου, από τις 20:00, η Κολοκοτρώνη θα γεμίσει μουσικές και το μπαρ θα δέχεται με ελεύθερη είσοδο τους λάτρεις του ουίσκι αλλά και όσους θέλουν να μάθουν ακόμη περισσότερα γι’αυτό.

Πέντε κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου, ο Rob Allanson, o Πρόεδρος των World Whiskies Awards, ο Dr. Nicolas Morgan της Diageo και μέλος του Whisky Hall of Fame, ο Dr. Sam Simmons της Atom Brands και Keeper of the Quaich, η Cat Spencer και ο Simon Roser του Simply Whisky και World Whiskies Awards Judge, θα μιλήσουν για το αγαπημένο ποτό και θα παρουσιάσουν ορισμένες από τις πιο ιδιαίτερες ετικέτες του.

Πάνω από 60 διαφορετικά είδη θα φιλοξενούνται στην κάβα του μπαρ και οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα 10, 25 ή 50 ml, τα οποία θα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές. Για 20 τυχερούς η βραδιά θα ξεκινήσει νωρίτερα, αφού από τις 18:30 θα μπορούν να συμμετέχουν σε δύο συνεδρίες γευσιγνωσίας με 14 μοναδικές ετικέτες, 7 σε κάθε session. Το κόστος τους ανέρχεται στα €100.

i 42 Barstronomy | Είσοδος Ελεύθερη | info@wl-events.eu

Περισσότερες πληροφορίες

42 Barstronomy.Athens

Κολοκοτρώνη 3, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.