Πού θα τα πιούμε του Αγίου Βαλεντίνου;

Αποφεύγοντας περίτεχνα τα πιο cheesy events της πόλης, επιλέξαμε 6 δυνατές προτάσεις για έξοδο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για να γιορτάσετε με το δικό σας τρόπο.

Πού θα τα πιούμε του Αγίου Βαλεντίνου;

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου ή μια Πέμπτη σαν τις άλλες; Είτε πιστεύετε στην ημέρα των ερωτευμένων, είτε όχι, αυτό που μένει τελικά είναι μια καλή αφορμή για έξοδο. Τα μπαρ της πόλης εμπνέονται από τον έρωτα και το γιορτάζουν-ή το χλευάζουν- με τον πιο πρωτότυπο τρόπο, διοργανώνοντας events κατάλληλα για ζευγαρωμένους ή μη. Αποφεύγοντας περίτεχνα τα πιο cheesy events της πόλης, επιλέξαμε 6 δυνατές προτάσεις για έξοδο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για να γιορτάσετε με το δικό σας τρόπο.

«Ο έρωτας σκοτώνει» στο Rudu Bar

Πού θα τα πιούμε του Αγίου Βαλεντίνου; - εικόνα 1

Το «Rudu Bar» ετοιμάζει μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με διαφορετική προσέγγιση στον έρωτα και στην ημέρα των ερωτευμένων, με την στήριξη του «Αθήνα 2018: Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων. Ο τίτλος της εκδήλωσης, «Ο έρωτας σκοτώνει», σας προδιαθέτει για την προβληματική του έρωτα που θα συζητηθεί και συνοψίζεται στην φράση: «Όλοι επιθυμούν να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα- μα πόσοι επιβιώνουν»; Γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και του διαδικτύου, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Nalyssa Green, η Μαρίνα Σάττι και ο Γιώργος Νανούρης μεταξύ άλλων, θα διαβάσουν αποσπάσματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, για να διαπιστώσετε τελικά το πώς ο έρωτας μπορεί να είναι…θανατηφόρος.

i Ώρα: 19:00-22:00 | Είσοδος ελεύθερη

«Ο κύκλος των: Γεια, Σ’αγαπώ, Αντίο» στο Romantso

Πού θα τα πιούμε του Αγίου Βαλεντίνου; - εικόνα 2

Μια ιδιαίτερη βραδιά ετοιμάζει το «Romantso», για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους ποιητές και συγγραφείς ή απλούς ερωτευμένους με την ζωή, που θα διαβάσουν τα ερωτικά τους γραπτά. Ποιήματα, πεζά, ραβασάκια, χαρτάκια στο ψυγείο, γράμματα αυτοκτονίας από έρωτα και σχέδια δολοφονιών πάθους θα παρουσιαστούν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με σκοπό να εξομολογηθούν τα κρυφά πάθη και να εκφραστεί η φαντασία στον έρωτα.

i Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: ελεύθερη

«Μπακουρο Τέκνο» πάρτι στο Steam

Πού θα τα πιούμε του Αγίου Βαλεντίνου; - εικόνα 3

Το «Steam» διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στα μπακούρια της πόλης, που η ζωή τα έφερε έτσι να είναι μόνοι του Αγίου Βαλεντίνου, όσο μόνοι είναι, βέβαια, και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Σε αυτό το special event, που έχει ως μότο: «Μαζί ενωμένοι, ποτέ ξανά μόνοι», θα ευχαριστηθείτε μουσικές, θα ρίξετε κλάμα αλλά και πολύ χορό. Αποφύγετε, λοιπόν, αυτή τη μέρα τους ερωτοχτυπημένους φίλους σας και γιορτάστε τον μοναχικό εαυτό σας σε ένα μπακουρο-τέκνο πάρτι μέχρι το πρωί.

i Ώρα έναρξης: 23:45 | Είσοδος: € 5

Οι «Four on the floor» live στο Amantes Amentes

Πού θα τα πιούμε του Αγίου Βαλεντίνου; - εικόνα 4

Η μοναδική καθαρόαιμη disco μπάντα «Four on the floor» θα φορέσει τα λαμέ της και θα εγκαταστήσει τη ντισκομπάλα της στο «Amantes Amentes», το πανέμορφο cocktail bar του Περιστερίου. Ανήμερα του Βαλεντίνου θα ζήσετε μία άκρως χορευτική βραδιά με non-stop ‘70s disco επιτυχίες, σερβιρισμένες με εκλεκτές ποικιλίες funk, ενώ θα απολαμβάνετε εξαιρετικά cocktails. Ζευγαρωμένοι ή μη, θα διασκεδάσετε και θα χορέψετε με την πιο αυθεντική live disco εμπειρία της πόλης.

i Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος ελεύθερη | Σαρανταπόρου 20, Περιστέρι | 2111823914

«Βαρυπενθούσα Σπέκτακλ» στο Raraou

Πού θα τα πιούμε του Αγίου Βαλεντίνου; - εικόνα 5

Το «Raraou» ετοιμάζει ένα μοναδικό live drug show με την ταλαντούχα Imiterasou ειδικά αφιερωμένο στην ημέρα των ερωτευμένων- ή καλύτερα- των πονεμένων ψυχών. Θα ακούσετε ιστορίες και τραγούδια για χαμένους έρωτες και έργα των Χατζηλαζάρου, Χερν, Μπέκετ, Κορτάσαρ, Μπόρχες και άλλων σπουδαίων πονεμένων. Θα τραγουδήσετε, θα κλάψετε και θα περάσετε υπέροχα με την Imiterasou να συντονίζει το πένθος έχοντας παρέα της τον Panu.

i Ώρα έναρξης: 21:30 | Επιβάρυνση € 3 στο πρώτο ποτό

Ο Σπύρος Γραμμένος live στο Σταυρό του Νότου

Πού θα τα πιούμε του Αγίου Βαλεντίνου; - εικόνα 6

Ο Σπύρος Γραμμένος θα αποκαλύψει τα μυστικά του έρωτα στο καθιερωμένο live στον «Σταυρό του Νότου», ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και θα είναι πιο ερωτικός από ποτέ. Είτε είστε ζευγαρωμένοι, είτε είστε μόνοι, όσοι έχετε περάσει μαζί του αυτή τη βραδιά, ξέρετε τι να περιμένετε. Οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε για πολύ γέλιο αλλά και συναίσθημα σε μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στον έρωτα. Μαζί του θα βρίσκονται και μυστικοί, ερωτικοί καλεσμένοι για να υμνήσουν με το δικό τους τρόπο τον Βαλεντίνο.

i Ώρα έναρξης: 22:30

Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Rudu Bar

Ευάδνης 1, Πετράλωνα
  • Bars

Raraou

Εμμ. Μπενάκη 69, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.