White Spoon

Το White Spoon αποτελεί τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο meeting point του νεανικού κοινού Χολαργού και περιχώρων, που γεμίζει τις αίθουσες από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

White Spoon

Το White Spoon αποτελεί τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο meeting point του νεανικού κοινού Χολαργού και περιχώρων, που γεμίζει τις αίθουσες από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Η διακοσμητική του ανανέωση, με industrial άποψη και highlight τις τεράστιες κόκκινες μπάλες πρόσθεσε στυλ, προσωπικότητα, χρώμα και το έκανε ακόμα πιο φιλόξενο. Η επέκταση της μπάρας ήταν απαραίτητη, άλλωστε, για τους φανατικούς των stools, που εκτιμούν ιδιαίτερα τη ζωντάνια και την οπτική επαφή με τα shaker, που χειρίζονται επιδέξια ο Βασίλης Θεοφυλάκος και ο Γιώργος Κωτούλας.

All day στην πράξη. Λειτουργικό και πλήρες. Από το πρωί, με εξαιρετικό καφέ και ό,τι θέλεις για συνοδεία -χώρια τα φημισμένα brunch τους (highlight τα pancakes). Για να τσιμπήσεις, μεσημέρι ή βράδυ, το ανανεωμένο μενού διαθέτει από το λίγο μέχρι το κανονικό πιάτο, όλα προσεγμένα και με μια ελαφρώς δημιουργική πινελιά.

Η μπάρα έχει πάντα τον πρώτο λόγο, όμως…. Twisted Transition Project, όνομα και concept της νέας λίστας, με 15 ευφάνταστα και καλοφτιαγμένα κοκτέιλς, πολλά να πατούν σαν ιδέες σε classics και όλα να βγάζουν μελετημένη δημιουργικότητα. Η πρωτότυπη περιγραφή στη λίστα σου δίνει μια πλήρη εικόνα του κάθε ποτού: από τα υλικά, το γαρνίρισμα, τη γευστική κατεύθυνση, μέχρι το ποτήρι, το είδος του πάγου και ένα tip για την καλύτερη απόλαυσή του.

Eπιλέξτε το Kamalon Fashioned, με βάση ένα παλαιωμένο blend ρουμιών, όπου οι ζεστές νότες σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών μπλέκονται ταιριαστά με κόκκινα φρούτα και πικραμύγδαλο. Με επίκεντρο το μανταρίνι, το Tangerine Way Spoon είναι σύνθετο, φρουτένιο και ευχάριστο, με νότες μαστίχας και μαρμελάδα εσπεριδοειδών.
Οι aficionados του καφέ, πάλι, θα λατρέψουν το εξωτικό Arabian Nights: πλούσιο και πυκνό, συνδυάζει απολαυστικά έναν 100% Αrabica με ταχίνι κακάο, βότκα και dry Curacao.

Περισσότερες πληροφορίες

White Spoon

Λεωφ. Μεσογείων 234 & Βεντούρη 1, Χολαργός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.