Μετρώντας αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά σε techno ρυθμό

Με δύο μεγάλα parties με guests από το εξωτερικό θα αποχαιρετήσουν οι clubbers τον παλιό και θα υποδεχτούν τον καινούργιο χρόνο.

Μετρώντας αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά σε techno ρυθμό

Αυτές οι γιορτές θα έχουν techno soundtrack από καθώς γνωστά ονόματα από το εξωτερικό, που έχουν προσκληθεί για να μετρήσουν αντίστροφα για το νέο έτος. Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, η ομάδα The Bedroom φιλοξενεί τους Kaiserdisco, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ με τον vintage ήχο «Another dimension», τον Gary Beck, του οποίου τα sets είναι πάντα σφιχτά και ανελέητα σε ρυθμό, τον Mladen Tomic και τον Sinisa Tamamovic. Αυτό το χορταστικό lineup θα καλύψει όλες τις προτιμήσεις των φίλων της techno στο party που θα πραγματοποιηθεί στο «Monastiraki Center» (οι τιμές των εισιτηρίων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη).



Μία ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου θα ξεκινήσει το party του Blend στο «Steam», όπου τα πρώτα beats του 2018 θα παίξει ο Fabrizio Maurizi, με βιολογική καταγωγή από την Μπολόνια και μουσικές καταβολές από το Ντιτρόιτ. Το εορταστικό set του μινιμαλιστή Ιταλού DJ/παραγωγού θα συμπληρώσουν οι residents του Blend, Mikee, Sysex και Nico Rac. (είσοδος 17€)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.